Головна Новини Суспільство Війна з Росією Запеклі бої, але вже не на Донбасі: у британській розвідці назвали найгарячішу ділянку фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Запеклі бої, але вже не на Донбасі: у британській розвідці назвали найгарячішу ділянку фронту

Війна Росії з Україною вступає у нову фазу, у британській розвідці говорять про зміщення лінії фронту

6 серпня 2022, 10:05 comments2095
Поділіться публікацією:

У британській розвідці очікують, що війна в Україні переходить у нову фазу. Найзапекліші бої змістяться на лінію фронту завдовжки приблизно 350 км. Бої української та російської армії очікуються на південному заході від Запоріжжя до Херсона паралельно річці Дніпро. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Запеклі бої, але вже не на Донбасі: у британській розвідці назвали найгарячішу ділянку фронту

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

У Міноборони Великобританії вважають, що Росія перекидає свої війська на південний напрямок в Україні з двох причин – або росіяни бояться контрнаступу ЗСУ і хочуть його стримати, або Москва хоче випередити Київ і розпочати свій наступ на півдні, тим самим не лише відкинувши позиції ЗСУ, але й окупувавши нові території.

У британській розвідці фіксують величезні колони російської військової техніки, яка раніше була сконцентрована на Донбасі, а тепер переміщається на південний захід.

Також Лондон фіксує, що росіяни частину військової техніки перекидають назад до Криму, зокрема це стосується тимчасово окупованих Бердянська та Маріуполя. Військові фахівці вважають, що в Криму Росія хоче сконцентрувати головні сили, які у разі настання ЗСУ висуватимуться на Херсонщині.

У розвідці також зазначають, що Україні вдалося завдати серії точних ударів по складах з боєприпасами, а також логістики противника. Це робилося для того, щоб вибити з рук Росії козир з перекидання додаткових сил і ресурсів з анексованого Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" – більше не друг: у Кремлі пояснили, чому Путін та Макрон перестали телефонувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини