Запаси ракет тануть: Буданов назвав максимум ракетних атак, на які ще здатний агресор

Кирило Буданов вважає, що запасів ракет у Росії залишилося на дві-три масовані атаки

Запасів крилатих ракет у Росії залишилося на дві-три масовані атаки по Україні. На одну ракетну атаку росіянам знадобиться півтора-два місяці для того, щоб зробити необхідну кількість крилатих ракет. Як повідомив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов під час інформаційного телемарафону, окупанти постійно збільшують інтервали між ракетними атаками та зменшують кількість ракет у кожному із залпів.

"Їх запасу (ракет – ред.)... залишилося на дві подібні атаки. Спочатку було, все ж таки пам'ятають, ракетні атаки по понеділках, раз на сім днів, потім було раз на 10 днів, зараз раз на 14-15 днів", - додав головний розвідник країни.

Зазначимо, що Кирило Буданов також поділився думкою. що росіянам не потрібне місто Бахмут, за яке вони проливають кров. Бо ж міста такого вже немає на карті, від нього нічого не залишилося.

Читайте також на порталі "Коментарі" - 2023 року у війні з РФ на Україну чекає переломний момент – чи продовжить агресор ракетний тероризм.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час традиційного вечірнього звернення 30 грудня президент України Володимир Зеленський, серед іншого, зазначив, що ми продовжимо посилювати свою ППО у 2023 році, а також розповів про ситуацію на фронті та нараду з міжнародниками. А чого очікувати від новорічного звернення як українського лідера, так і російського диктатора? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.