Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Залякати нас не вийде": Арестович про ядерний шантаж Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

"Залякати нас не вийде": Арестович про ядерний шантаж Кремля

Олексій Арестович розмірковує про можливе застосування Кремлем ядерної зброї

22 червня 2023, 17:37
Поділіться публікацією:

Екс-радник глави Офісу президента Олексій Арестович прокоментував можливість застосування РФ ядерної зброї. Про це повідомляють "Коментарі".

"Залякати нас не вийде": Арестович про ядерний шантаж Кремля

Арестович

"Ядерний шантаж з боку Кремля не припиняється з перших днів повномасштабного вторгнення. Весь світ дав чіткий сигнал — ні ядерній зброї, — написав у своєму телеграм-каналі Олексій Арестович. — Бен Ходжес (екс-керівник сил США в Європі — ред.) озвучив відповідь Заходу на застосування ядерної зброї РФ: повне знищення всього Чорноморського флоту, а також армії РФ на всій території України. Відкриття цієї скриньки Пандори може принести протилежні результати для Кремля, чим вони декларують. Лякати нас не вийде – це не спрацює, а гіпотетичне застосування тактичного ядерного озброєння спричинить зняття обмежень на розробку та застосування ядерної зброї іншими країнами, у тому числі й Україною".

На думку Арестовича, яку він висловив в інтерв'ю популярному блогеру Марку Фейгіну, у відповідь на застосування чи загрозу застосування ядерної зброї Україна може "в короткий термін" створити власну ядерну зброю. Як стверджує екс-радник глави Офісу президента, смичка українського та західного військово-промислових комплексів забезпечить Україні достатню гарантію безпеки у конвенційній війні. Оскільки зброя країн НАТО на "дві голови вища" за російську. У разі застосування ядерної зброї, "доведеться самостійно кувати свій ядерний щит".

– З цього можливого гіпотетичного застосування наслідків мільйон різних і вони часто можуть бути несподіваними для самих застосовників, – заявив Арестович.

Нагадаємо, що Путін хамовіто заявив про ядерну перевагу над НАТО.

Експерти пояснили, про що говорять нові страшилки та заяви Путіна.

А в ООН назвали кількість українських біженців, які готові повернутися додому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини