Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний звернувся до українців через мобілізацію в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний звернувся до українців через мобілізацію в РФ

Генерал Валерій Залужний закликав українців тримати стрій

21 вересня 2022, 20:59 comments2789
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний також відреагував на оглошену Путіном часткову мобілізацію в РФ. Український генерал у своєму офіційному Telegram-каналі  зазначив, що українські захисники 8 років і 7 місяців стримують збройну агресію РФ проти нашої країни.

Залужний  звернувся до українців через мобілізацію в РФ

Валерій Залужний (фото з відкритих джерел)

Залужний наголосив, що українці гідно зустріли окупантів.

"Повномасштабний наступ противника не злякав нас. Більше того, ми обʼєдналися та гідно зустріли ворога. Оголошення мобілізації в росії є тому підтвердженням", — сказав Залужний.

Окрім цього, він відзначив, що зараз майбутнє країни, своїх дітей та свої домівки, боронять сотні жінок та чоловіків, які захищають Україну. Відтак жодні заяви Росії не змінять намір україінців боротися.

"Ми знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю — чи добровільно, чи за мобілізацією.  Тому жодні заяви військово-політичного керівництва країни-агресора не вплинуть на нашу готовність боротися за свою свободу. Тримаймо стрій!  Перемога буде за нами", — написав Залужний.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Резніков відреагував на намір Кремля відправити в Україну 300 тисяч резервістів. Міністр оборони України Олексій Резніков із іронією відреагував на рішення Кремля мобілізувати 300 тис. резервістів на війну проти України.  У Twitter Резніков написав, що автомобільний завод "Москвич" планує за рік виготовити 300 тис. машин. Глава Міноборони зазначив, що у Кремлі "прийняли виклик". І в головному оборонному відомстві вирішили відправити на війну в Україні 300 тисяч людей – стільки ж машин збираються склепати на автозаводі. Навряд чи це збіг.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/CinCAFU

Новини