Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков відреагував на намір Кремля відправити в Україну 300 тисяч резервістів
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков відреагував на намір Кремля відправити в Україну 300 тисяч резервістів

Президент РФ Володимир Путін сьогодні оголосив про часткову мобілізацію в Росії

21 вересня 2022, 15:40 comments1516
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков із іронією відреагував на рішення Кремля мобілізувати 300 тис. резервістів на війну проти України. Як передає видання "Коментарі", у Twitter Резніков написав, що автомобільний завод "Москвич" планує за рік виготовити 300 тис. машин.

Резніков відреагував на намір Кремля відправити в Україну 300 тисяч резервістів

Олексій Резніков. Фото: УНІАН

Глава Міноборони зазначив, що у Кремлі "прийняли виклик". І в головному оборонному відомстві вирішили відправити на війну в Україні 300 тисяч людей – стільки ж машин збираються склепати на автозаводі. Навряд чи це збіг. Ймовірно, міністр вирішив провести паралель з тим, що в Кремлі одразу вирішили підготувати 300 тисяч авто, які зазвичай росіяни отримують за загиблих на війні родичів. Ось тут Москва одразу вирішила зіграти на випередження, оформивши відповідне держзамовлення.

"Російські солдати гинуть у війні проти України. Їхні родичі отримають машини як винагороду", — написав Олексій Резніков.

Міністр додав, що все це свідчить про цінність життя та підтримку економіки в Росії.                                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — на які рішення щодо Росії тепер може зважитися Захід – чому поки що не вдається зупинити агресора

Також видання "Коментарі" повідомляло – в указі президента Росії Володимира Путіна про часткову мобілізацію не опублікували сьомий пункт. У Кремлі відповіли відмовою на прохання розкрити його подробиці. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Раніше "Коментарі" писали – навіщо Росії терміново знадобилися "референдуми" в Україні – чого злякалися окупанти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини