Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний прокоментував можливість ядерного удару
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний прокоментував можливість ядерного удару

В інтерв'ю The Washington Post головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний прокоментував погрози президента РФ Володимира Путіна

30 червня 2023, 21:59
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний прокоментував погрози президента РФ Володимира Путіна щодо можливого застосування ядерної зброї. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Радіо Свобода".

Залужний прокоментував можливість ядерного удару

Залужний

"Мене це (ядерні погрози Путіна – ред.) зовсім не зупиняє. Ми робимо свою роботу. Всі ці сигнали чомусь надходять ззовні: "бійтеся ядерного удару". Ну і що нам, здаватися?", – сказав Залужний в інтерв’ю The Washington Post.

Крім того, Залужний каже, що не впевнений, що військовий заколот найманців приватної компанії "Вагнер" дав поштовх контрнаступу Збройних сил України. За його словами, "вагнерівці" вже "відійшли з лінії фронту після запеклих боїв за Бахмут, тому на полі бою не відбулося помітних змін під час заколоту в РФ".

"Наше завдання – підготуватися до найгірших і найбільш можливих сценаріїв. І ми намагатимемося мінімізувати можливі наслідки того, що може бути", – також зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Тим часом, Лукашенко видав чергову порцію погроз і згадав про карту. Під час сьогоднішнього виступу у Палаці республіки, присвяченого дню незалежності, Олександр Лукашенко видав чергову порцію погроз. Її він адресував неназваним "центрам прийняття рішень".

Польща оголосила про намір застосувати "ядерний аргумент". Польща відповіла на слова та дії Росії з розміщення тактичної ядерної зброї в Білорусі.

А експерти розповіли, чи влаштовує Пекін затягування війни в Україні. Ймовірно, сьогодні ні Штатам, ні Китаю не вигідно посилення напруженості, а тим паче пряма конфронтація.   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини