Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний пояснив, чому на звільненні окупованих територій Україна не повинна зупинитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний пояснив, чому на звільненні окупованих територій Україна не повинна зупинитися

Валерій Залужний вважає, що ЗСУ мають домогтися звільнення всієї території України, а далі розпочати роботу зі зміцнення всієї держави та армії, насамперед

13 травня 2023, 08:15 comments1586
Поділіться публікацією:

Для перемоги України мало лише звільнення усієї окупованої території України. ЗСУ мають зробити все, щоб повторення 24 лютого 2022 року ніколи не відбулося у майбутньому. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю журналісту Дмитру Комарову зробив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Залужний пояснив, чому на звільненні окупованих територій Україна не повинна зупинитися

Валерій Залужний. Фото: із відкритих джерел

"Наша перемога є однозначним визволенням усієї окупованої території України. Уся територія має бути звільнена. Але цього ще замало. Україна, як держава, має зробити все, щоб усе, що сталося і почалося 24 лютого 2022 року, ніколи в житті не повторилося", – зазначив Головком ЗСУ.

Він пояснив, що має бути відбудовано таку військову інституцію, яка ніколи, ну принаймні стільки, скільки хотітимуть українці жити у мирі та спокої, ніколи не дасть можливості росіянам повторити все скоєне.

"Перемога це для нас — звільнена територія і потужні надсучасні і, мабуть, дуже великі Збройні сили, боєздатні, які не дадуть Росії повторити те, що сталося і те, що відбувається зараз", — зазначив Залужний.

За його словами, світова історія знає держави, які живуть і завжди показують своєю поведінкою те, що "краще не чіпати".

Читайте також на порталі "Коментарі" — в одному зі звітів Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що успішні контратаки ЗСУ в районі Бахмута посилили паніку в Росії. А паніка там, справді, наростає, про що говорять чергові шалені фейки, у тому числі про нібито загибель головкому ЗСУ генерала Валерія Залужного. Що можна сказати на даний момент про інформаційну складову контрнаступу ЗСУ, а також про явні тертя всередині російських окупаційних військ – регулярні та найманські. Видання "Коментарі" розбиралося у темі разом із експертами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – спецпредставник Китаю їде до України, ЄС та Росії: які очікування – що може змінитися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини