Головна Новини Суспільство Війна з Росією Закінчили восьмий клас: російська ракета вбила сестер-школярок під час удару по Краматорську
commentss НОВИНИ Всі новини

Закінчили восьмий клас: російська ракета вбила сестер-школярок під час удару по Краматорську

Дівчатка у вересні повинні були святкувати свої 15 років

28 червня 2023, 21:59
Поділіться публікацією:

Російські  загарбники  нанесли ракетний удар по популярній піцерії в Краматорську Донецької області, де в числі їх жертв були  14-річні сестри-школярки. Дівчата цього року закінчили навчання в восьмому класі.

Закінчили восьмий клас: російська ракета вбила сестер-школярок під час удару по Краматорську

Аксьонченко Юлія та Анна (фото Управління освіти Краматорської міськради)

"З сумом і нестерпним болем повідомляємо про загибель двох сестер Аксьонченко Юлії та Анни, учениць Краматорської ЗОШ № 24", — це рядки з повідомлення управління освіти Краматорської міської ради у власному  Telegram-каналі.

Загиблі  дівчатка  4 вересня  мали б  відсвяткувати своє 15-річчя.

"Важко знайти слова розради, неможливо залікувати біль та гіркоту від втрати. Адже смерть найрідніших людей — велике випробування. У цей гіркий момент поділяємо горе вашої родини і разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі", — підсумовують фахівці освітянського   управління.

Вчора, 27 червня  загарбники нанесли два ракетні удари в   центр  Краматорська. Одна з ракет  влучила  в піцерію, де  в той час було багато  дітей. Відразу повідомили, що окупанти нанесли удари  з ЗРК С-300,  проте  пізніше  було встановлено, що російські військові  поцілили  по місту двома ракетами "Іскандер".

28 червня  представники Донецької обласної прокуратури  повідомили, що на цей час   відомо про дев'ять загиблих, серед яких три неповнолітніх  школярки — 17 та дві 14 років. За інформацією генерального прокурора  Андрія Костіна,  всього в місті  постраждало  60  людей. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що СБУ затримали коригувальника ракетного удару по КраматорськуУкраїнські контррозвідувальні служби змогли ідентифікувати та затримати російського агента, який коригував ракетний удар по Краматорську 27 червня.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kramuo/4154
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини