Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захоплення міста не буде: голова Авдіївської МВА зробив обнадійливу заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Захоплення міста не буде: голова Авдіївської МВА зробив обнадійливу заяву

Ситуація на цьому напрямі непроста, українським військовим зараз дуже важко

19 грудня 2023, 17:50 comments3452
Поділіться публікацією:

У росіян не змінилося завдання на сході України і вони, як і раніше, виконують вказівку Кремля – якнайшвидше захопити Авдіївку, але це завдання вони вже провалюють кілька місяців поспіль. Постійно ставиться новий дедлайн. Ворог витрачає величезні зусилля та багато ресурсів, але все безуспішно. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "24 Каналу" розповів голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

Захоплення міста не буде: голова Авдіївської МВА зробив обнадійливу заяву

Бої за Авдіївку. Фото з відкритих джерел

Глава Авдіївської МВА нагадав, як пропагандисти розганяли тезу про те, що Авдіївка в повному оточенні та місто буде окуповане до дати проведення "прямої лінії" російського диктатора Володимира Путіна, але їм це не вдалося, тому за кілька днів до цього дедлайну пропагандисти почали розповідати, що нібито оточать місто до Нового року.

"Тепер усі розуміють, що цього (ред. — захоплення Авдіївки) не буде, тому кажуть, що нібито чогось досягнуть до президентських псевдовиборів у Росії. Упевнений, у них нічого не вийде", — сказав Віталій Барабаш.

Він визнав, що ситуація на цьому напрямі непроста, українським захисникам зараз дуже важко. Місцевим мешканцям та місцевій владі – також, адже треба забезпечувати життєдіяльність міста за таких умов. Проте всі розуміють, що саме роблять наші військові, тому їм потрібно всіляко допомагати.

Водночас Барабаш переконаний, що Авдіївку вдасться утримати, а окупанти на цьому напрямі "переламають собі хребет".

Читайте також на порталі "Коментарі" — за словами президента України Володимира Зеленського, обговорення можливих компромісів із російським диктатором Володимиром Путіним не має жодного сенсу, бо тому не потрібний мир у нашій країні. Проте кейс ймовірних переговорів періодично спливає – у тому чи іншому вигляді. Якими бачаться у цьому ракурсі перспективи наступного року? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини