Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захоплення Донецької області: став відомий новий російський дедлайн
commentss НОВИНИ Всі новини

Захоплення Донецької області: став відомий новий російський дедлайн

Російські війська на тлі невдач на фронті скорегували плани по захопленню Донецької області

1 вересня 2022, 16:47
Поділіться публікацією:

Окупанти рф після своїх невдач на фронті знову корегують свої плани із захоплення Донецької області. Відтак, загарбники вкотре змінили крайній термін та перенесли його на 15 вересня 2022 року. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву заступника начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексія Громова під час брифінгу.

Захоплення Донецької області: став відомий новий російський дедлайн

Російські окупанти (фото з відкритих джерел)

 За його словами, окупанти намагаються відновити наступ.

"Так, російські окупаційні війська в черговий раз коригують свої плани і дії відповідно до наказу Путіна щодо виходу на адміністративні кордони Донецької області до 15 вересня.  Противник продовжує утримувати окуповані райони Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей, а також намагається створити умови для відновлення наступу", — повідомив представник силового відомства.

Як відомо, раніше російські загарбники повідомляли про плани захопити Донецьку область до кінця серпня.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про  осінь-2022: головні надії та загрози для України.Вперше Україна входить в осінь, кожен день якої сповнений невизначеності, побоювань і водночас великих сподівань. Генерал армії України, екс-глава Зовнішньої розвідки України Микола Маломуж упевнений, що восени Путін із останніх сил намагатиметься використати потенціал примусу до миру на умовах Кремля. Ресурсні здібності створюють для РФ змогу продовження війни. Так, півроку відкритої агресії продемонстрували, що Росія не має кваліфікованих військових та новітньої ефективної техніки та озброєння. Але вона має ресурс масовий. І вона використовуватиме його.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини