Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захід знову говорить, що треба домовлятися з Путіним: Арестович розповів про небезпечну тенденцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід знову говорить, що треба домовлятися з Путіним: Арестович розповів про небезпечну тенденцію

Олексій Арестович заявив, що поведінка Заходу говорить про те, що він знову втратив віру у перемогу України над Росією.

2 червня 2023, 07:35 comments1401
Поділіться публікацією:

Розмови деяких західних лідерів, що почастішали, про те, що не потрібно відкидати можливість помирити Україну і Росію, посадивши Володимира Зеленського і Володимира Путіна через кілька місяців за стіл переговорів говорять про дуже неприємну тенденцію і про те, що Захід втратив віру в перемогу України в цій повномасштабній війні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну заявив колишній радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Захід знову говорить, що треба домовлятися з Путіним: Арестович розповів про небезпечну тенденцію

Олексій Арестович. Фото: з відкритих джерел

Екс-радник голови ОП згадав нещодавні заяви президента Франції Макрона про те, що, можливо, за кілька місяців доведеться домовлятися з Путіни, чи вдасться помирити двох президентів. Тим самим Макрон дає зрозуміти, що Заходу доведеться забути, що Путін – військовий злочинець, тому що, як переговорник, він на Захід важливіший.

"Ось ці всі відмовки, що не вдасться звільнити території, що це так складно, що, можливо, не цього року, що Росія ще зберігає якийсь потенціал… Той же Дуда сьогодні, що ось ви кажете, що Путін програє війну, але Путін же жодної війни ще не програв і гинуть українці. Я не знаю, навіщо вони (Ред. – західні політики) це роблять, можливо є якась частина виборців, можливо, це частина якоїсь західної дискусії, що треба говорити погані варіанти", – зазначив Арестович.

За словами екс-радника голови ОП, нескінченні застереження, що не так просто перемогти російську армію та Росію, нагадують евакуацію західних посольств перед повномасштабною війною.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія весь травень активно атакувала Україну дронами та ракетами. Але все частіше вона пожинає плоди своєї агресії – 30 травня вранці відбулася атака безпілотників на Москву. До речі, 29 травня глава ГУР Міноборони України Кирило Буданов обіцяв росіянам "відповідь" за варварські удари по Києву. Що можна сказати про повітряну війну останнього часу? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини