Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захід вже дозрів: що зараз хочуть протягнути росіяни, активізувавшись на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід вже дозрів: що зараз хочуть протягнути росіяни, активізувавшись на фронті

Росіяни хочуть, щоб їх вмовляли піти на перемовини

23 липня 2024, 16:36
Поділіться публікацією:

Ситуація практично по всій лінії фронту зараз ускладнена, про це заявила колишня заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Захід вже дозрів: що зараз хочуть протягнути росіяни, активізувавшись на фронті

Окупанти

За її словами, росіяни розуміють, що захід вже дозрів і готовий на них тиснути та ставити у дуже незручне становище.

"Тому наш ворог накаляє обстановку на фронті, збільшує тиск аби їх почали просити і вмовляти на перемовини, а вони тоді матимуть домінуючу позицію. Ось така в них логіка. Вони вже так робили", — відзначила Маляр.

За її словами, чергове збільшення інтенсивності ворожих дій можна було б розцінювати і як рух до їх стратегічної задачі — захопити всю Україну і знищити державність. Проте, додає колишня чиновниця, вони паралельно включили своїх "хороших рускіх" і вже кілька разів "вкидували" різні мирні плани.

"Вони не хочуть почуватися злочинцями, яких змушують припинити вчинення злочину, вони хочуть почуватися великим політичним гравцем і вершити долю України, торгуючись з Заходом, а не з нами. Але це не означає, що вони досягнуть мети. Адже наступ на Харківщині зупинений і зараз наші війська не гірше тримають оборону", — написала у Фейсбуці Маляр.

Втім, вона визнала, що у ворога є подекуди тактичне просування.

"Але в нас настільки нерівні сили. Наш супротив по факту значно перевищує наші можливості. Росіяни з усіма їхніми перевагами у зброї і людях, які вони нарощують постійно, — не можуть вже два роки вийти на ті межі які, планували", — говорить Маляр.

При цьому вона додала, що ударом по "Охматдиту" росіяни ще раз нагадали всьому світу, що вони фашисти і з ними можна говорити лише мовою сили.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що росіяни використовують на фронті зброю, яка заборонена всіма конвенціями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини