Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захід вважає, що Путін точно продовжуватиме війну до 2024 року: на що сподівається диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід вважає, що Путін точно продовжуватиме війну до 2024 року: на що сподівається диктатор

За інформацією CNN, Захід вважає, що Путін не змінить свій курс у війні проти України до виборів у США

4 серпня 2023, 16:52 comments5713
Поділіться публікацією:

Вищі посадовці США та Європи стурбовані тим, що російський президент Володимир Путін дуже сподівається на зміну Адміністрації США і саме тому точно затягуватиме війну до президентських виборів у США, які мають відбутися у 2024 році. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "CNN".

Захід вважає, що Путін точно продовжуватиме війну до 2024 року: на що сподівається диктатор

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

На Заході вважають, що Путін розраховує, що Байден точно програє на виборах і не переобереться на пост президента США. У такому разі є велика ймовірність того, що підтримка України з боку Вашингтона скоротиться в рази. Це автоматично покращить позиції Москви перед переговорами.

Один із американських чиновників заявив, що у них "немає сумнівів" у тому, що Путін "намагається протриматися" до виборів 2024 року.

Інше джерело, знайоме з розвідданими, сказало: "Путін знає, що Трамп йому допоможе. Як і українці, і наші європейські партнери. І хоча ми не бачили нічого прямого з цього приводу, я вважаю, що всі так думають".

Один із європейських дипломатів заявив виданню, що, на їхню думку, спроба Росії дотягнути війну в Україні до виборів у США "є саме планом Путіна".

США поки що не мають чітких даних про те, що думає Путін, і чи навмисно він затягує війну в надії на перемогу Дональда Трампа чи республіканців на президентських виборах.

Однак вибори наступного року залишаються ключовим фактором, який, на думку провідних західних фахівців у галузі національної безпеки, розвідки та дипломатії, вплине на рішення Путіна в Україні, що ще більше знижує ймовірність того, що війну буде вирішено до кінця наступного року.

Читайте на порталі "Коментарі" — втілення мирного плану України: чи може допомогти саміт у Саудівській Аравії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини