Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захід дав час Росії: стало відомо, як орки готуються зустрічати F-16 в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід дав час Росії: стало відомо, як орки готуються зустрічати F-16 в Україні

Російські терористи готуються до зустрічі F-16 в Україні. Зокрема, як повідомив в ефірі 24 каналу військовий експерт Роман Світан, вони тестують нові ракети класу повітря-повітря, якими планують збивати американські винищувачі

24 травня 2024, 20:53 comments2030
Поділіться публікацією:

Зараз російські ВПС проводять випробування нових ракет класу повітря-повітря. Таким чином вони готуються до появи американських винищувачів в Україні. Мова йде про використання окупантами винищувача Су-30, який озброєний двома ракетами Р-37М та двома Р-77-1.

Захід дав час Росії: стало відомо, як орки готуються зустрічати F-16 в Україні

F-16

При цьому, як розповів військовий експерт, льотчик-інструктор Роман Світан, насправді Р-77-1 є старою ракетою з моноімпульсною допплерівською активною радіолокаційною головкою самонаведення. Дальність польоту цієї ракети складає близько 100 кілометрів. А от Р-37М, каже Світан, є однією з нових ракет, яка виготовлена на базі старої ще радянської ракети Р-37 підвищеної дальності, її носієм був колись МіГ-31.

При цьому Світан підкреслив, що російські загарбники досі використовують ракети Р-37. За його інформацією, декілька українських пілоти загинули якраз від ураження цією ракетою.

Окрім того, військовий експерт підкреслив, що Р-37М є модернізацією ракети Р-37 з дальністю 300 кілометрів. У неї, підкреслює Світан, також голівка самонаведення, яка відпрацьовує за 300 кілометрів до цілі. Ця ракета також має інарціонну систему наведення з радіокорекцією.

При цьому Світан підкреслив, що окупанти намагаються розширити кількість носіїв ракет. Технічні параметри ракет й Су-35 чи Су-30 є сумісними, саме тому вони і можуть виконувати такого роду завдання.

Тобто, підкреслив військовий експерт, окупанти активно готуються зустрічати F-16, при цьому західні партнери дають ворогу час для здійснення такої підготовки. Він нагадав, що вже щось подібне було, коли партнери із США дали час терористичній Росії підготуватися зустріти Abrams.

"Також дали 9 місяців на підготовку до контрнаступу України",
– підкреслив Світан.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що вже скоро американські винищувачі будуть в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини