Головна Новини Суспільство Війна з Росією Загроза режиму Путіна: президент РФ підписав новий закон для посилення мілітаризації Росгвардії
commentss НОВИНИ Всі новини

Загроза режиму Путіна: президент РФ підписав новий закон для посилення мілітаризації Росгвардії

Російський диктатор озброює Росгвардію важким озброєнням для захисту свого режиму.

8 серпня 2023, 11:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін готується озброїти російську Національну гвардію важкою військовою технікою і таким чином забезпечити собі безпеку перед можливими загрозами для його режиму. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на звіт британської розвідки.

Загроза режиму Путіна: президент РФ підписав новий закон для посилення мілітаризації Росгвардії

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Минулого тижня Путін підписав новий закон, який дозволяє Росгвардії отримати додаткову військову техніку, зокрема це стосується ударних вертольотів, артилерію та інше.

"Цей крок говорить про те, що Кремль подвоює ресурсне забезпечення Росгвардії як однієї з ключових організацій для забезпечення безпеки режиму", — заявляє британська розвідка.

Рішення посилити мілітаризацію військ Росгвардії чисельністю 200 тис. осіб було прийнято після заколоту групи "Вагнера" на чолі з Євгеном Пригожиним. Лідер вагнерівців зі своїм військом у червні вирушив з Ростова на Москву з закликом звільнити вище військове керівництво РФ.

Вагнерівців встигли захопити кілька російських об’єктів зокрема і військових, однак через півтори доби повстання Пригожина було зупинене. Власник ПВК "Вагнер" і частина його військ були відправленні до Білорусі.

Колишній охоронець Путіна, а тепер керівник Росгвардії Віктор Золотов сказав, що його війська відмінно впорались з повстанням, однак за інформацією британської розвідки "немає жодних доказів того, що Росгвардія здійснила будь-які ефективні дії проти вагнерівців".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця ОК Південь Наталія Гуменюк розповіла про "невеличку паніку" росіян у Чорному морі.

Також "Коментарі" писали про Медведєва, який цинічно розповів про військову агресію Росії 15-річної давнини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини