Головна Новини Суспільство Війна з Росією Загроза повторного наступу Росії: у ЗСУ розповіли, що відбувається у прикордонних областях
commentss НОВИНИ Всі новини

Загроза повторного наступу Росії: у ЗСУ розповіли, що відбувається у прикордонних областях

На Волинському, Рівненському, Житомирському, Київському, Чернігівському та Сумському напрямках поки що все відносно спокійно

23 лютого 2023, 19:37
Поділіться публікацією:

Наразі українські військові у прикордонних областях не реєструють збільшення кількості угруповань ворога. Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв.

Загроза повторного наступу Росії: у ЗСУ розповіли, що відбувається у прикордонних областях

Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв (фото з відкритих джерел)

"На Волинському, Рівненському, Житомирському, Київському, Чернігівському та Сумському напрямках змін у чисельності та місцезнаходженні ворожих сил станом на сьогодні не відбулося. Українські військові несуть бойову службу на всіх позиціях, що їм визначені", – повідомив Наєв.

Український генерал повідомив, що система протиповітряної оборони перебуває у бойовій готовності. А ще — закликав українців довіряти нашим військовим.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Буданов розповів про поточну стратегію РФ у війні. Росія не зацікавлена у затягуванні війни в Україні, навпаки – її політичному керівництву потрібні, якнайшвидше, результати, які вона зможе видати своєму населенню за перемогу над Україною. У разі затяжної війни економіці РФ загрожує криза, а населенню — зубожіння. За його словами, найближчими цілями РФ, які вони намагатимуться досягти до 31 березня 2023 року, стане вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Якщо цього результату не буде досягнуто, велика ймовірність, що Росію в березні чекає нова хвиля мобілізації.

Втім, як зазначив Буданов, поточна часткова мобілізація в Росії ніколи не закінчувалася. За оцінкою Буданова, під час першої хвилі часткової мобілізації РФ вже призвала щонайменше 316 тисяч осіб. Говорячи про бойові якості російських мобілізованих, він оцінив їх як вкрай низькі, навпаки — високо оцінив бойову ефективність офіцерського складу ПВК "Вагнер".

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини