Головна Новини Суспільство Війна з Росією Загарбники підходять до одного із важливих міст: ситуація вкрай важка
commentss НОВИНИ Всі новини

Загарбники підходять до одного із важливих міст: ситуація вкрай важка

Ворог постійно наступає і, на жаль, має локальний успіх

19 липня 2024, 19:15 comments6724
Поділіться публікацією:

Начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін в ефірі "Еспресо" повідомив про постійні наступальні дії ворога на Куп'янському напрямку, які призводять до локальних успіхів.

Загарбники підходять до одного із важливих міст: ситуація вкрай важка

Куп'янськ

"Ситуація дійсно вкрай важка. Ворог постійно наступає і, на жаль, має локальний успіх по великій смузі лінії фронту. Ворог підходить ближче до центральних частин Куп'янської громади, що призводить до збільшення кількості ударів", — розповів Беседін

За його словами, вночі ворог завдав удару авіабомбою, мова йде про півторатонну керовану авіабомбу, яка влучила в центральну частину міста Куп'янськ. На щастя, каже Беседін, людей поряд не було, але постраждала велика кількість адміністративних, приватних та офісних будівель.

Він підкреслив, що тактика ворога незмінна — це терор, знищення та руйнування критичної й цивільної інфраструктури.

"Відстань від Куп'янська до Синьківки — 6 кілометрів, де ворог постійно тисне. З іншого напрямку 8 кілометрів до Петропавлівки, де противник намагається прорватися і має локальні успіхи. Тобто росіяни все ближче підходять до центральної частини населених пунктів Куп'янської громади", — підкреслив Беседін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники активізувалися на Куп’янському напрямку, ситуація виглядає загрозливо, повідомив військовий оглядач групи "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець. Він підкреслив, що на Куп'янському напрямку назріває криза, схожа із "очеретинським проривом".

Окрім того, про загрозливу ситуацію на Куп’янському напрямку повідомляли у Третій штурмовій бригаді. Там говорили, що потребують негайного підкріплення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини