Головна Новини Суспільство Війна з Росією "За все відповідатимуть": Зеленський показав наслідки російського обстрілу Затоки на Одещині - відео
commentss НОВИНИ Всі новини

"За все відповідатимуть": Зеленський показав наслідки російського обстрілу Затоки на Одещині - відео

За все відповідатимуть. Кожен. Кожен «визволитель», який руйнує наше життя - Зеленскький

26 липня 2022, 10:57 comments1394
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

"За все відповідатимуть": Зеленський показав наслідки російського обстрілу Затоки на Одещині - відео

Ракетний удар. Ілюстрація з відкритих джерел

Президент України Володимир Зеленський виявив наслідки російського обстрілу селища міського типу Затока (Одеська область). Відео з наслідками обстрілу було опубліковано на офіційній сторінці Зеленського у соціальній мережі Instagram.

"Ранок. Звичайне село Затока. Люди відпочивали та жили. Просто жили.Ні баз, ні військ. Просто терористам з РФ ЗАХОТІЛОСЯ ПОСТРІЛЯТИ. За все відповідатимуть.Кожен. Кожен "освободітєль", який руйнує наше життя.", — пише Володимир Зеленський.

Зазначимо, що за даними Оперативного командування "Південь", сьогодні вранці окупанти завдали масованого ракетного удару, у тому числі із застосуванням авіації, з напрямку Чорного моря.

"На Одещині є потрапляння до приватних будинків прибережних сіл з подальшим займанням. На місцях працюють рятувальники. Попередньо постраждалих немає", — ОК "Південь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що російський військовий КамАЗ переїхав автомобіль із людьми між Мелітополем та Бердянськом: загинули двоє дітей. Усі люди загинули на місці аварії, серед них двоє дітей.

Читайте також про те, що експерт розповів, як на Банковій вирішили прив'язати до Зеленського образ Володимира Великого. Свято Дня Української Державності стане стартовою точкою у новій виборчій кампанії Зеленського.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Лавров цинічно відреагував на удар по порту Одеси. Лавров знову звинуватив Захід у "здатності подавати будь-яку новину спотворено".

Також "Коментарі" інформували про те, що   реванш популістів в Італії: як відставка Маріо Драгі вплине на Україну Драгі хотів піти у відставку ще в середині липня, але президент Італії Серджо Матарелла переконав його винести законопроект та вотум довіри прем'єр-міністру на голосування у парламенті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини