Головна Новини Суспільство Війна з Росією За Вінницю: українські штурмовики вдарили по скупченню живої сили ворога та техніки
commentss НОВИНИ Всі новини

За Вінницю: українські штурмовики вдарили по скупченню живої сили ворога та техніки

Усього з початку повномасштабного вторгнення українська авіація завдала по ворогові понад 1750 групових авіаударів

18 липня 2022, 13:30 comments1001
Поділіться публікацією:

Українські пілоти продовжують бути ворогом, як у небі, так і на землі. Так, минулої доби ЗСУ знищила взводний опорний пункт і командно-спостережний пункт роти російських окупантів. Як передає портал "Коментарі", про це повідомили у прес-службі Командування Повітряних Сил.

За Вінницю: українські штурмовики вдарили по скупченню живої сили ворога та техніки

Авіація. Фото: з відкритих джерел

Понад 1750 групових авіаударів по окупантах завдала авіація Повітряних Сил Збройних Сил України з початку повномасштабного вторгнення росії.

Ударні групи штурмовиків та бомбардувальників, під прикриттям винищувальної авіації Повітряних Сил, продовжують доносити до окупантів переконливі аргументи у вигляді бомб та ракет.

17 липня російське командування недорахувалося трьох десятків орків, уражено до двадцяти одиниць техніки рашистів, командно-спостережний пункт роти та взводний опорний пункт.

Протиповітряна оборона продовжує контролювати повітряний простір на підконтрольній території. Минулої доби збито один БпЛА противника.

Водночас у Генштабі ЗСУ повідомляють, що на нашій землі станом на 18 липня ліквідовано близько 38 450 супротивників. За добу російське командування недорахувалося 150 окупантів.

Також за добу ліквідовано сім бойових броньованих машин супротивника, три ворожі артилерійські системи, три засоби протиповітряної оборони, сім транспортних засобів, два безпілотники та дві одиниці спеціальної техніки.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Кремлі розповіли про тимчасові рамках війни в Україні, нагадавши, що російські військові проводять так звану "військову спецоперацію" дуже акуратно, не створюючи проблем місцевому населенню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Кабміні анонсували нову хвилю внутрішніх переселенців: що це означає – до чого готуватись.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 липня 2022, 12:44

Це звичайний хід подій на війни, а відплата Винницю повинна бути нестандартною та болючою. Не уникайте раніше взятих на себе зобов'язань. А поки ви вагаєтесь, була купа ракет по містах. За них коли буде? Чому ви завжди відстаєте? Коли будемо на крок попереду і бити авансом?


Новини