Головна Новини Суспільство Війна з Росією За Україну воює Ісус: він командир розвідувальної роти
commentss НОВИНИ Всі новини

За Україну воює Ісус: він командир розвідувальної роти

На війні в Україні воює 25-річний лейтенант з незвичним ім'ям Ісус-Назар Коржов. Ісус впевнений, що росіян в Україні чекає лише смерть.

12 березня 2024, 09:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За Україну воює 25-річний офіцер 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, якого звати Ісус-Назар Коржов. Завдяки своєму незвичному імені чоловік став відомим ще зі свого дитинства. Тепер Ісус бореться за Україну проти російських окупантів.

За Україну воює Ісус: він командир розвідувальної роти

Офіцер 24 ОМБр Ісус Коржов. Скриншот з інтерв'ю

Дати ім’я Ісус хлопцю вирішив його батько Андрій Коржов. Чоловік у 1999 році в газеті "Сегодня" розповів, що тривалий час він та дружина Лариса мріяли про дітей. Коржов тоді звернувся до Бога та пообіцяв, що якщо у нього народиться син, то він назве його Ісус. Через два тижні Лариса повідомила, що вагітна. 

Чоловік виконав обіцянку та назвав сина Ісусом. Згодом хлопцю змінили ім’я на подвійне — Ісус-Назарій, що мало означати Ісус із Назарета. Таке рішення було прийняте через релігійні міркування, адже деяким людям не було зручно називати дитину Ісусом.

Народжений в селищі Стара Вижівка, що на Волині, Ісус має звання старшого лейтенанта та є командиром розвідувальної роти 24-ї ОМБр. Чоловік почав свій бойовий шлях ще у 2017 році, коли був на контракті у 80-й десантно-штурмовій бригаді та брав участь в АТО. Через свої якості хлопцю запропонували йти вчитись на офіцера в Одеську військову академію. Ісус-Назар закінчив її вже під час повномасштабної війни та одразу потрапив на фронт. Ісус був двічі поранений, однак кожного разу відновлювався та повертався у бій.

На Youtube-каналі 24 ОМБр імені короля Данила опубліковане інтерв’ю з Ісусом Коржовим у якому офіцер розповідає про своє ім’я, а також про війну в Україні. Ісус прямо говорить, що не розуміє тих, хто розслабляється на "мирній великій землі" та ходить на дискотеки та в спортзали. За його словами, це може призвести і до поразки України, якщо це триватиме й надалі. Однак сам Ісус переконаний, що російських окупантів в Україні чекає лише смерть.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені показали справжній вигляд обличчя Ісуса.

Також "Коментарі" писали про найдовше ім'я та прізвище в Україні. Чоловік змінив своє ім’я на 98 літер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини