Головна Новини Суспільство Війна з Росією За Росію воюють найманці з Куби і Непалу: з'явилися нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

За Росію воюють найманці з Куби і Непалу: з'явилися нові подробиці

Росія завезла на фронт нову партію найманців з Куби і Непалу

1 березня 2024, 19:38
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України місцеві мешканці спостерігають завезення чергових найманців Кремля. У різних регіонах помічені бойовики з Куби та Непалу, повідомляє Центр національного спротиву.  

За Росію воюють найманці з Куби і Непалу: з'явилися нові подробиці

Ворог вербує іноземців для війни проти України. Фото з відкритих джерел

За інформацією Центру спротиву, бойовики проходять підготовку на місцевих полігонах. Тренують найманців російські інструктори, зокрема колишні члени терористичної групи ПВК “Вагнер”.

Зазначається, що Росія активно вербує людожерів з бідних країн світу, де має розгалужені агентурні мережі, позаяк імперії завжди ведуть свої колоніальні війни руками чужих народів.

За даними Центру спротиву, іноземні найманці отримують більші виплати, ніж російські військовослужбовці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що якщо Україна програє війну РФ, диктатор Володимир Путін не зупиниться та нападе на країни НАТО, заявив на слуханнях Комітету з питань збройних сил Палати представників очільник Пентагону Ллойд Остін. "Якщо Путін досягне успіху в Україні, він не зупиниться. Путін продовжить більш агресивні дії в регіоні. А інші автократи в усьому світі будуть дивитися на це і будуть заохочені тим фактом, що це сталося і що ми не змогли підтримати демократичну державу", — наголосив глава Пентагону.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що під час боїв в Авдіївці та за межами міста російська армія застосовує різне озброєння і тактику, розповів заступник командира Третьої окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, ворог постійно адаптується, шукає різні шляхи та при цьому традиційно не береже особовий склад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

4 березня 2024, 18:38

Хорошо, а почему мы так делать не можем? Может, нужно не охотиться на гражданских на улицах, а гарантировать людям достойную оплату и объявить набор желающих? Вот вам и будет профессиональная мотивированная армия.

Гарик

1 березня 2024, 19:48

Король Непала издал указ-"Гражданином Непала считать человека зачатого не палкой и не пальцем!"


Новини