Головна Новини Суспільство Війна з Росією "За дві години можна було послухати лише казки "Росатома": Подоляк відреагував на візит МАГАТЕ до ЗАЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

"За дві години можна було послухати лише казки "Росатома": Подоляк відреагував на візит МАГАТЕ до ЗАЄС

Українська сторона вважає дивним візит місії МАГАТЕ

1 вересня 2022, 19:32 comments1679
Поділіться публікацією:

1 вересня місія МАГАТЕ відвідала Запорізьку АЕС, але в Україні називають візит дивним, адже він тривав лише дві години. Так, на думку, радника голови Офісу президента Михайла Подоляка, за цей час можна було послухати казки від "Росатома" Про це він заявив під час національного телемарафону.

"За дві години можна було послухати лише казки "Росатома": Подоляк відреагував на візит МАГАТЕ до ЗАЄС

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

 Михайло Подоляк заявив, що у МАГАТЕ точні алгоритми, що дозволяють вивчити ситуацію на Запорізькій АЕС, аби дослідити стан реактора та з'ясувати, чи є там небезпека.

"Тому дивно, що місія тривала дві години. Але МАГАТЕ говорить, що там залишаться представники на постійній основі. Але за 2 години, тим більш, коли біля тебе крутяться росіяни і розказують де, що прилетіло, то можна було послухати лише казки у виконанні представника "Росатома" і не більше", — сказав Подоляк.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що візит місії МАГАТЕ на ЗАЕС був під загрозою зриву. Місія Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), яка має вирушити з інспекцією на Запорізьку атомну електростанцію (ЗАЕС), захоплену росіянами, прибула 30 серпня до Києва.  Однак не факт, що місія на ЗАЕС відбудеться. Представники МАГАТЕ не можуть потрапити на об'єкт через те, що росіяни почали обстрілювати усі коридори для заїзду з українського боку. Директор Інституту світової політики, політексперт, автор книги "Гібридна війна" Євген Магди вважає, щоб ця поїздка не перетворилася на просто рекламну для Рафаеля Гроссі, який очолює МАГАТЕ, необхідне як мінімум створення демілітаризованого "зеленого коридору" на шляху до ЗАЕС. Політтехнолог, боєць ЗСУ Петро Охотін упевнений, що Путін спробує використати візит МАГАТЕ для провокацій. І створити несприятливі умови відвідування об'єкта.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

1 вересня 2022, 20:14

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини