Головна Новини Суспільство Війна з Росією За*бали ракети, хочеться взяти окупантів за горло. Харків’яни битимуться з росіянами за місто
commentss НОВИНИ Всі новини

За*бали ракети, хочеться взяти окупантів за горло. Харків’яни битимуться з росіянами за місто

У планах Росії є окупація Харкова, як зрештою, і інших міст України, про це у Фейсбуці написав волонтер Роман Донік. При цьому він підкреслив, що в разі наступу, місто битиметься з агресором

3 квітня 2024, 12:31
Поділіться публікацією:

Протягом останнього часу в суспільстві широко обговорюється тема можливого наступу загарбників на Харків з подальшою його окупацією. При цьому, частина експертів заспокоює харків’ян, що цього не станеться, оскільки у агресора для цього наразі немає ні сил, ні ресурсів.

За*бали ракети, хочеться взяти окупантів за горло. Харків’яни битимуться з росіянами за місто

Харків

"Смішно виглядають намагання заспокоїти містян від людей, які або не мають відношення не те що до військової справи та аналітики, а навіть до Харкова, або виїхали з Харкова на початку 22, або ще раніше і живуть на 500-1000 км від міста. З Нью Йорка заспокоювати ще зручніше"
, — відзначив Донік, ймовірно, маючи на увазі думки колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича, який знаходиться в Штатах, із приводу того, що окупанти на Харків не підуть.

Так от, як відзначає Донік, в планах російських загарбників є намір окупувати Харків. Втім, такий намір вони мають і щодо інших міст України, в тому числі включаючи не тільки Київ, а і також Львів та Івано-Франківськ. За його словами, плани РФ стосовно окупації України та знищення державності та частини громадян не змінилися.

"Буде наступ, місто буде битися. І буде битися жорстко та з певним задоволенням. Я не шуткую. Я вже це бачив. В перші тижні великої війни. Зараз буде ще яскравіше. Бо по-перше, всі ми знаємо що чекає нас, та місто. А по друге — ну за*бали вже з тими ракетами та УМПБ, дайте хоч за горло потримати"
, — відзначив Донік.

При цьому він додав, що приймати рішення про те, чи їхати з Харкова, це справа кожного.

"Якщо є можливість, то чом би і не поїхати. Особливо враховуючи, що РФ, буде не просто нагнітати цю тему, а буде підкріплювати бомбовими та ракетними ударами. Буде небезпечніше з кожним тижнем"
, — додав Донік.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія може піти на Харків і готує для цього військо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини