Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія може піти у наступ на Київ та Харків. Названі умови та час
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія може піти у наступ на Київ та Харків. Названі умови та час

Росія може організувати наступ на такі міста як Київ, Харків та Суми, про це в коментарі «Фокусу» заявив ветеран АТО Євген Дикий. За його словами, такі дії можуть відбутися уже влітку

26 березня 2024, 13:00 comments1723
Поділіться публікацією:

Ситуація на фронті є критичною, тому російський диктатор Володимир Путін не чекатиме своєї інаугурації та оголосить мобілізацію в РФ, повідомив Євген Дикий. За його словами, Кремль хоче додатково мобілізувати на війну з Україною 300 тис. своїх громадян.

Росія може піти у наступ на Київ та Харків. Названі умови та час

Євген Дикий

Саме тому, підкреслив ветеран АТО, Україні потрібно перестати зволікати із проведенням своєї мобілізації.

Як підкреслив Євген Дикий, якщо Київ нічого не вирішить, і ситуація із мобілізацією буде в подальшому такою ж як і зараз, то країна-агресор може піти у наступ на такі міста як Київ, Харків та Суми. На його думку, на такі дії окупанти можуть піти уже в серпні.

Саме тому, відзначає ветеран АТО, Верховній Раді необхідно терміново ухвалити законопроєкт про мобілізацію.

"Щоб було ким зустріти цю нову хвилю окупантів, яких підготують протягом літа"
, – додав Дикий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроєкт про мобілізацію. Уже понад місяць народні обранці розглядають правки до законопроєкту, яких будо подано понад 4000. Народні депутати ретельно стежать, щоб новий закон не порушував Конституцію у частині прав громадян. Хоча деякі експерти вважають, що народні депутати просто затягують час і не приймають закон про мобілізацію, оскільки начебто він є непопулярним у суспільстві.

Разом з тим, відомо, що наразі у Росії немає ні сил, ні засобів для того, щоб захопити такі великі міста як Київ, Харків та Суми. Втім, як відзначають російські еліти, російський диктатор Володимир Путін все ж не відмовився від наміру захопити український Харків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 березня 2024, 13:32

Як натовпи гладких юзиків-95 намагаються залякувати. На Київ ніхто не піде він у безпеці там все домовлено. Захоплення центра прийняття рішень буде означати кінець війни, а до цього жодна сторона не прагне.


Новини