Головна Новини Суспільство Війна з Росією З'явився ризик програти війну: у Зеленського зробили тривожну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явився ризик програти війну: у Зеленського зробили тривожну заяву

Андрій Єрмак назвав голосування за додаткове фінансування критично важливим

6 грудня 2023, 08:12 comments10351
Поділіться публікацією:

Ситуація з війною в Україні все більше заходить у глухий кут. Без допомоги США Україна може програти війну. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив голова Офісу президента України Андрій Єрмак, пише "Голос Америки".

З'явився ризик програти війну: у Зеленського зробили тривожну заяву

Андрій Єрмак. Фото: сайт Офісу президента

"Якщо допомога, яка зараз обговорюється в Конгресі, буде відкладена — я не кажу не прийнята — це створить великий ризик того, що ми будемо в тому ж становищі, в якому ми зараз. І, звичайно, це з великою ймовірністю унеможливить продовження звільнення територій і створить великий ризик програти війну", – заявив глава Офісу президента.

За його словами, Україна гостро потребує не лише військової допомоги, а й підтримки бюджету.

"Україна зараз працює з партнерами, щоб завершити план на наступний рік. Ми хочемо виграти якнайшвидше, тому що минуло вже два роки і два роки — це великий термін", — наголосив Андрій Єрмак.

Варто зазначити, що зараз Андрій Єрмак, міністр оборони України Рустем Умеров та голова Верховної Ради Руслан Стефанчук перебувають з офіційним візитом у Сполучених Штатах Америки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до Сенату США внесли новий бюджетний запит: чи є у ньому допомога для України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – підтримка України із боку Заходу останнім часом явно дає збої. Усередині ЄС точаться суперечки щодо виділення 50 мільярдів євро допомоги Україні. Поляки, які раніше дуже допомагали нам, наразі влаштовують проблеми на кордоні. Не кажучи про постійні проблеми з боку Угорщини, до якої тепер додаються Словаччина та Нідерланди, де на виборах перемогли праві сили. Як ситуація може розвиватись далі? Чи не виглядає так, що Захід готовий "здати" Україну, підштовхуючи до переговорів із РФ шляхом зниження підтримки? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

6 грудня 2023, 12:53

Дерьмака этого гнилого срочно на зону, у лучше на фронт, но он там все продаст и следит к Руане, потому что дерьмак это конченная тварь !

докерувались зелені

6 грудня 2023, 12:47

Не розумію яке право має єрмак приймати участь в таких міроприємствах. Його посада не надає йому таке право. В даному випадку він там, як керівник офісу ЗЕпрезидента, ніхто! Це не входить в обов"язки таких працівників! А те що інтерес до України зменшується, завдяки ЗЕкоманді, - про це треба було думати ще на початку СВО. Захід вирішив свої проблеми і Захід не дойна корова, з протягнутою рукою неможливо перемогти! З перших днів СВО вже треба було вирішувати питання виробництва власного озброєння, втратили час, а не все ДАЙТЕ, ДАЙТЕ.Зброя потрібна, якщо своєї не можемо робити потрібно купувати, а не ДАЙТЕ. ЗЕ стратеги не забувайте, як говорять у спорті УКраїна і раша у різних вагових категоріях, це я про РЕСУРСИ обох країн - як людські так і економічні і т.д. Це серйозна проблема.

Уккраїнець

6 грудня 2023, 12:02

Мені як українцю, дуже соромно, що туди їздить від України цей корупціонер (доречі вониж його й охрестили цим статусом). Тож що вони там наїздять?

Київ

6 грудня 2023, 11:38

Так підставити союзників і обосраться в США могли тільки генії...

Київ

6 грудня 2023, 11:35

Так підставити союзників і обосраться в США могли тільки "генії"...

Вовка

6 грудня 2023, 09:44

Ермака надо было ещё в 19 году гнать в шею! Политический деятель....

Днепр

6 грудня 2023, 08:33

Когда в конце концов наша извините нехорошая власть посадит этого писаку кравцева Неужели никто не видит как он ПАДЛА разжигает в обществе ненависть?

Харьковчанка

6 грудня 2023, 08:19

Не нужно было дерзко и тупо хамить Виктории Спарц! Хамам никто не помогает.


Новини