Головна Новини Суспільство Війна з Росією З’явилось відео, в якому видно, що Росія використовує зброю на Запорізькій АЕС (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

З’явилось відео, в якому видно, що Росія використовує зброю на Запорізькій АЕС (ВІДЕО)

Росіяни стверджували, що вони не використовують зброю на АЕС

4 вересня 2022, 00:29 comments1029
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни стріляли з систем залпового вогню, які були розмішені надзвичайно близько до енергоблока Запорізької атомної станції. Про це пише The Insider, який запросив експертів Conflict Intelligence Team вивчити надане відео.

З’явилось відео, в якому видно, що Росія використовує зброю на Запорізькій АЕС (ВІДЕО)

З’явилось відео, в якому видно, що Росія використовує зброю на ЗАЕС. Фото з відкритих джерел

Експерти після детального розбору відео повідомили, що місце запуску снарядів було здійснено з західного боку Запорізької ТЕС, але точніше визначити місце запуску РСЗВ вони не змогли. Відео роботи РСЗВ знімалося з 2 на 3 вересня в темну пору доби.

Саме відео від The Insider, що показує, як стріляє РСЗВ поблизу енергоблоків можна переглянути нижче у статті:


Також The Insider додав фото гугл-панорами, для кращого розуміння в якій близькості відбувалась стрільба РСЗВ до ЗАЕС.

З’явилось відео, в якому видно, що Росія використовує зброю на Запорізькій АЕС (ВІДЕО) - фото 2


Раніше президент України Володимир Зеленський звернувся до світової спільноти через небезпеку дій російських військових на Запорізькій АЕС. За його словами, російські військові постійно здійснюють вогонь з території атомної станції, шо становить загрозу для безпеки не тільки України, а й усього світу, включно з Європою.

Російські чиновники відхиляють такі звинувачення і наполягають, що саме українська сторона намагається напасти і спровокувати проблеми на Запорізькій АЕС.

Раніше, портал "Коментарі" писав про відключення Запорізької АЕС від електромережі, що може призвести до небезпечної ситуації. Але спрацював запобіжний засіб – увімкнулось резервне живлення АЕС. Раніше було відключено три лінії з мережі електропередачі до станції, 3 вересня відключилась і остання – четверта. Причиною відключень називали обстріли російських військових, але цьому не було підтверджень, до відео яке оприлюднили The Insider. Наразі відомо, що на Запорізькій атомній електростанції працює усього один ректор з п’яти.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини