Головна Новини Суспільство Війна з Росією З'явилось перше фото Буданова після вкидів Росії про його поранення чи смерть
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилось перше фото Буданова після вкидів Росії про його поранення чи смерть

Остаточно розвінчані фейки російської пропаганди про "смерть" Кирила Буданова

20 червня 2023, 15:37
Поділіться публікацією:

Незважаючи на численні фейки російських пропагандистів про смерть керівника ГУР Міноборони України Кирила Буданова, він живий і здоровий, а на підтвердження цього з’явилися його нові фото. Як інформує портал "Коментарі", фото голови ГУР МО України виклала в мережу перший заступник міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.

З'явилось перше фото Буданова після вкидів Росії про його поранення чи смерть

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

"Дискутували, обмінювалися думками, планували з послом Японії в Україні паном Мацудою Кунінорі. Не муляж, усі учасники зустрічі живі та здорові", — написала Еміне Джапарова.

Нагадаємо, на початку місяця роспропаганда розповсюджувала фейк про смерть Буданова. Повідомлялося, що голова української розвідки "загинув" під час ракетного удару по Києву. 17 червня німецьке видання Stern спростувало російський фейк про нібито поранення голови ГУР.

Пізніше представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов розповів, що Кирило Буданов реагує на фейки російської пропаганди про свою "смерть" зі сміхом. При цьому Буданов вирішив "підіграти" російській пропаганді і дійсно протягом досить тривалого часу не заявлявся на публіці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Сполучених Штатів Америки (США) Джо Байден під час зустрічі з групою донорів у Каліфорнії заявив, що вважає реальним застосування росіянами тактичної ядерної зброї. Експерти розповіли виданню "Коментарі", про що свідчить дана заява.

Також "Коментарі" писали - наступальні дії українських сил оборони тривають вже близько двох тижнів. Представники американського Інституту вивчення війни (ISW) не виключають, що ЗСУ можуть тимчасово призупинити поступ уперед, щоб переглянути свою тактику для майбутніх операцій. В естонській розвідці зайняті підрахунком втраченої в боях із росіянами західної техніки, а британська повідомляє, що окупаційна армія зазнає значних втрат. Які висновки можна зробити на даний момент щодо наступальних дій ЗСУ? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

З'явилось перше фото Буданова після вкидів Росії про його поранення чи смерть - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини