Головна Новини Суспільство Війна з Росією З'явилися дані про розгромні удари авіації та артилерії ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилися дані про розгромні удари авіації та артилерії ЗСУ

Українські захисники збили три безпілотні літальні апарати типу "Ланцет"

21 лютого 2023, 09:08 comments5326
Поділіться публікацією:

Українські пілоти за добу 16 ударів прицільно вдарили по районах зосередження особового складу та військової техніки російських військ. Також ЗСУ завдали удару зенітно-ракетному комплексу на вогневій позиції. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

З'явилися дані про розгромні удари авіації та артилерії ЗСУ

Авіація ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

Також повідомляється, що українські воїни збили три безпілотні літальні апарати типу "Ланцет".

"Підрозділи ракетних військ та артилерії за минулу добу вразили дві позиції протиповітряної оборони ворога та батарею реактивних систем залпового вогню противника", — наголошується у зведенні.

Тим часом, російські окупанти за добу завдали шість ракетних ударів по цивільній інфраструктурі трьох областей України – Донецької, Запорізької та Херсонської областей. Також ворог здійснив 86 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Внаслідок вогню російських окупантів знищено та пошкоджено цивільні житлові будинки, школи та магазини. Є загиблі та поранені.

У Генштабі закликають громадян України не ігнорувати сигнали про повітряну тривогу, адже, як і раніше, залишається вкрай високою ймовірність нових авіаційних та ракетних ударів країни-агресора.

Читайте також на порталі "Коментарі" — офіційний Берлін закликає своїх громадян залишити Росію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у понеділок, 20 лютого, Київ відвідав із неанонсованим візитом президент США Джо Байден. Дата обрана не випадково – незабаром річниця розпочала широкомасштану російську агресію проти України. Крім того, з 20 до 22 лютого Байден має намір відвідати Польщу. Американський лідер поспілкувався з українським керівництвом, відвідав знакові місця (важливо й те, що сьогодні – День пам'яті Героїв Небесної Сотні), а також зробив важливі заяви у ракурсі російсько-української війни. Спеціально для видання "Коментарі" експерти розповіли про значущість цього візиту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини