Головна Новини Суспільство Війна з Росією З випитого українцями чаю будуть вираховувати кошти для ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

З випитого українцями чаю будуть вираховувати кошти для ЗСУ

Випиваючи чашку чаю за двадцять гривень, пасажир Укрзалізниці спрямовуватиме п'ять гривень на допомогу ЗСУ

5 липня 2023, 18:54
Поділіться публікацією:

Купуючи чай у потязі, українці допомагатимуть придбати FPV-коптери для ЗСУ. Про цю ініціативу, як повідомляють "Коментарі, проінформував віцепрем'єр Михайло Федоров у своєму телеграм-каналі.

З випитого українцями чаю будуть вираховувати кошти для ЗСУ

Відтепер можна буде пити чай та донатити на ЗСУ

За його словами, з 5 липня з кожної чашки чаю однієї з торгових марок в поїздах Укрзалізниці за 20 грн — 5,5 грн йтимуть на закупівлю українських дронів-камікадзе "Грім".

- Безпілотники допоможуть нашим військовим знищувати інфраструктуру російських військ — склади боєприпасів, системи зв’язку та управління, комплекси радіоелектронної боротьби тощо, — розповів Михайло Федоров.

Звичайна, "недонатна", чашка чаю у вагоні Укрзалізниці коштує десять гривень.

Нагадаємо, що наприкінці 2022 року у поїздах далекого сполучення з'явилася можливість замовити авторський чай на вибір, а не лише класичний чорний.  Тоді в асортименті з'явились новий класичний чай трьох видів (чорний цейлонський, зелений китайський, американський фруктовий); колекція авторських чаїв (карпатська трав'яна, подільська з м'ятою, поліська з чебрецем); натуральна мелена кава (100% арабіка, американо або еспресо); дріп-кави (specialty coffee – 100% арабіка з конкретного регіону Бразилії).

Крім того, тоді повернулися підсклянники, у новому дизайні. Перед тим підсклянники зникли під час епідемії коронавірусу.

Тим часом, через дії союзника Росії США застосували ВМС.

Російські війська залишили ЗАЕС.  

А Угорщина продовжує свою гру: до Будапешта прибув російський міністр. Угорщина прийняла з офіційним візитом російського міністра, який хоче "тримати канали зв'язку відкритими".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правда вам не нужна

6 липня 2023, 00:32

Бред! банди-влади!!!


Новини