Головна Новини Суспільство Війна з Росією З важкими боями бійці ЗСУ покинули Лисичанськ: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

З важкими боями бійці ЗСУ покинули Лисичанськ: подробиці

В умовах кратної переваги російських окупаційних військ продовження оборони міста призвело б до фатальних наслідків

3 липня 2022, 20:50
Поділіться публікацією:

Представники  сил оборони  України, опісля важких боїв за місто Лисичанськ,  були змушені покинути займані позиції та рубежі.

З важкими боями бійці ЗСУ  покинули Лисичанськ: подробиці

Місто Лисичанськ (фото Цензор.НЕТ)

Про це повідомляють представники Генштабу  Збройних сил України.

"Після важких боїв за Лисичанськ сили оборони України були змушені відійти із займаних позицій і рубежів. В умовах кратної переваги російських окупаційних військ в артилерії, авіації, реактивних системах залпового вогню, боєприпасах та особовому складі продовження оборони міста призвело б до фатальних наслідків", — стверджують представники Генштабу в оприлюдненому  повідомленні.

Саме з цієї причини, а ще,  щоб  зберегти  життя українським захисникам,  був даний наказ про відхід.

За словами представників Генштабу,  українські захисники продовжують боротьбу. Але, для перемоги  недостатньою є   сталева воля та патріотизм -  мають бути матеріально-технічні ресурси.

"Оборонці Луганщини та інших регіонів нашої країни героїчно виконують свій громадянський і військовий обовʼязки. Ми повернемося і неодмінно переможемо!", — підсумували представники Генштабу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що "Нам своя Чорнобаївка не потрібна": Арестович про повернення ЗСУ на острів Зміїний.Представник ОП Олексій Арестович зробив заяву, що українські ЗМІ навряд чи знову будуть присутні на тепер звільненому острові Зміїний. Адже він може   перетворитись  на "Чорнобаївку", яка була фатальна  для окупантів."Збройні сили України навряд чи його  будуть займати. Швидше за все, ми прилетимо туди, позначимо прапор якийсь.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини