Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Нам своя Чорнобаївка не потрібна": Арестович про повернення ЗСУ на острів Зміїний
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нам своя Чорнобаївка не потрібна": Арестович про повернення ЗСУ на острів Зміїний

Для чого розміщувати там військових, щоб їх знищували, це - ідіотизм і перекреслить все досягнуте - Арестович

3 липня 2022, 19:55
Поділіться публікацією:

Представник ОП Олексій Арестович зробив заяву, що українські ЗМІ навряд чи знову будуть присутні на тепер звільненому острові Зміїний. Адже він може   перетворитись  на "Чорнобаївку", яка була фатальна  для окупантів.

"Нам своя Чорнобаївка не потрібна": Арестович про повернення ЗСУ на острів Зміїний

Олексій Арестович (Фото УНІАН)

Про це радник голови Офісу президента  повідомив  в розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним . 

"Збройні сили України навряд чи його  будуть займати. Швидше за все, ми прилетимо туди, позначимо прапор якийсь. І те, я сумніваюся, що це потрібно робити, тому що нам своя Чорнобаївка не потрібна", – наголосив  посадовець.

 Як він зазначив, для чого  копіювати чужі  помилки? Для чого розміщувати там військових, щоб їх знищували? Це буде  ідіотизмом і перекреслить все досягнуте. Краще, щоб їх там не було.

За словами представника президентського офісу, повне звільнення згадуваного українського острова — не означає відновлення можливостей транзитів з українських портів.

Як переконаний Олексій Арестович, від цього  стало безпечніше на морі,  в північно-західному регіоні,  і це ще одна велика моральна поразка Росії. 

Важливо, що 30 червня  українські військові  прогнали російських окупантів і ті  швидко втікали з цього українського острова.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Арестович втрапив у скандал через заяву про жінок в армії: що відомо.Олексій Арестович потрапив у скандал. А все тому, що радник голови Офісу президента заявив  в ефірі проєкту "Ісландія", що "жінка в армії — це жах". На його думку, захисниці в армії стають  об'єктом сексуальних бажань.


 
 

  

 

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини