Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович втрапив у скандал через заяву про жінок в армії: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович втрапив у скандал через заяву про жінок в армії: що відомо

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович втрапив у скандал через заяву про жінок-воїнів

23 червня 2022, 23:58 comments1175
Поділіться публікацією:

Олексій Арестович потрапив у скандал. А все тому, що радник голови Офісу президента заявив  в ефірі проєкту "Ісландія", що "жінка в армії — це жах". На його думку, захисниці в армії стають  об'єктом сексуальних бажань.

Арестович втрапив у скандал через заяву про жінок в армії: що відомо

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

"Жінка в армії – це просто жах.Це упереджене ставлення, яке тягнеться ще відколи жінок не пускали на Запорізьку Січ.  По-перше, тебе не вважають за людину насправді. По-друге, це — проблеми гігієнічного характеру. Потім тебе намагаються зробити об'єктом сексуальних домагань. ", — сказав Арестович.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Арестович розповів, скільки ще триватимуть бої з рф та назвав умову для раптового припинення війни. Військове вторгнення в  Україну  може припинитися в будь-який момент, коли очільник Росії Володимир Путін піде з життя. Про це  зазначив представник  ОП нашої країни  Олексій Арестович, відповідаючи на запитання Дмитра Гордона. Як продовжив посадовець,  бої можливо триватимуть  місяцями,  проте військові дії в активній  фазі  припиняться  до зими. На думку радника керівника Офісу президента України, активно, при цьому, що дійсно активно, вони завмруть до початку зими. Бо їх не витримає   економіка рф,  не витягують  нескінченні пробні хвилі  мобілізації, перекидання військових підрозділів,  і далі..  Дурні  тепер в рф теж вичерпуються, як це нам  не дивно.  Олексій Арестович  висловив журналісту своє переконання, що у цій  війні   переможе наша країна. При цьому, якщо Володимира Путіна  не стане, саме після цього  "Москва  почне торгуватись  із представниками  Заходу, щоб добитись скасування санкцій.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини