Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів, скільки ще триватимуть бої з рф та назвав умову для раптового припинення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, скільки ще триватимуть бої з рф та назвав умову для раптового припинення війни

За словами Арестовича, війна між Україною і Росією може закінчитися раптово

21 червня 2022, 19:49 comments1385
Поділіться публікацією:

Військове вторгнення в  Україну  може припинитися в будь-який момент, коли очільник Росії Володимир Путін піде з життя.

Арестович розповів, скільки ще триватимуть бої з рф та назвав умову для раптового припинення війни

Арестович припустив, коли закінчиться війна в Україні (фото з відкритих джерел)

Про це  зазначив представник  ОП нашої країни  Олексій Арестович, відповідаючи на запитання Дмитра Гордона.

"Війна може закінчитися в будь-який момент. Ось Путін — раз і завтра помер і вона дуже швидко закінчиться. А може ще тривати місяцями — до листопада, до грудня... Роками — не знаю, але от якщо "ідеально" – Путін живий-здоровий, то цілком зі спалахами, з падінням і інтенсивністю, з новим підняттям може ще й до наступного літа епізодичними спалахами йти", – саме так відповів він на запитання Гордона.

Як продовжив посадовець,  бої можливо триватимуть  місяцями,  проте військові дії в активній  фазі  припиняться  до зими.

На думку радника керівника Офісу президента України, активно, при цьому, що дійсно активно, вони завмруть до початку зими. Бо їх не витримає   економіка рф,  не витягують  нескінченні пробні хвилі  мобілізації, перекидання військових підрозділів,  і далі..  Дурні  тепер в рф теж вичерпуються, як це нам  не дивно.

 Олексій Арестович  висловив журналісту своє переконання, що у цій  війні   переможе наша країна.

"Для мене перемога – кордони станом на 24 серпня 1991-го. Крим потрібно забирати, Донбас потрібно забирати. Все наше. Повинна бути поставлена крапка повної справедливості — всі повернули своє", — підсумував  представник ОП країни.

При цьому, якщо Володимира Путіна  не стане, саме після цього  "Москва  почне торгуватись  із представниками  Заходу, щоб добитись скасування санкцій. Це супроводжуватиметься тим, що виводитимуть  військові підрозділи,- переконаний  радник керівника Офісу  президента нашої країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Арестович розповів, як РФ готувалася до захоплення України з 2014 року.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини