Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів, як РФ готувалася до захоплення України з 2014 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, як РФ готувалася до захоплення України з 2014 року

Олексій Арестович зазначив, що ще перед початком повномасштабних військових дій в зоні ООС військові використали 70 тисяч боєприпасів

15 червня 2022, 18:49
Поділіться публікацією:

200 тисяч бойового арсеналу української армії було підірвано, починаючи з 2014 по 2018 рік на військових складах країни. Дотепер це не розслідувано, не названі винуватці цих військових  злочинів. 

Арестович розповів, як РФ готувалася до захоплення України з 2014 року

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

Під час другої зустрічі в  Рамштайні була  погоджена ставка на те, щоб закупити  радянські  боєприпаси і військове озброєння, виготовлене в радянські часи, яке наявне в країнах   світу та передавати  його до України. Але коли реально з’ясували обсяги радянських типів озброєння, то виявляється, що купувати немає що. Радянські снаряди відсутні.

Про це представник ОП  Олексій Арестович повідомив під час ефіру "Фейгін Live".

"Радянських ракет – до "Смерчів", "Ураганів", "Градів" – уже ніде нема. Порох живе 25 років, потім розкладається, а від моменту розпаду Радянського союзу минуло 30 років, 31 уже. Було трохи у Бразилії, Ірані, Бахрейні до "Смерчей" ракет. От їх спробувала викупити РФ, в першу чергу для того, щоб нам не дістались",- аргументував свої думки  радник голови Офісу президента.

При цьому, Олексій Арестович  зазначив, що ще перед  початком повномасштабних військових дій  військові в зоні ООС використали 70 тисяч боєприпасів. Ще  200 тисяч бойового арсеналу української армії  зірвали з 2014 по 2018 рік , коли він зберігався на військових складах, адже РФ вже відпрацьовувала підготовку до війни. Саме там були зірвані боєприпаси   основної номенклатури, які тепер потрібні українським військовослужбовцям. Це — ракети до "Смерчів", "Ураганів", боєприпаси 152 мм і ракети для установок "Бук". Всі ці факти дотепер  не розслідувані до завершення,  винуватців не названо.

 "Я думаю, це були диверсії Москви. Але мені б хотілося дізнатися, яку роль в цьому зіграв Петро Порошенко",- резюмував радник голови Офісу президента.

Посадовець підсумував, що таким чином, рф вже готувалась до військового вторгнення в Україну.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Арестович відреагував на надання Україні статусу кандидата в ЄС.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини