Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Цирк на дроті": Арестович про надання Україні статусу кандидата в ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

"Цирк на дроті": Арестович про надання Україні статусу кандидата в ЄС

Для вступу України до Європейського союзу можуть знадобитись десятки років

14 червня 2022, 20:07 comments1167
Поділіться публікацією:

Щоб Україна потрапила до Європейського союзу, їй може знадобитися більш як 10 років. Але, якби нашу країну взяли відразу до ЄС. Це допомогло б зупинити агресію Росії та війну, заявив радник Офісу президента Олексій Арестович під час розмови з російським правозахисником та журналістом Марком Фейгіним.

 "Цирк на дроті": Арестович про надання Україні статусу кандидата в ЄС

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

"Нам можуть для цього знадобитись десятки років або роки. Війну могло б зупинити членство України в ЄС. А не статус кандидата. Скільки часу Туреччина є кандидатом на членство у ЄС? Це — цирк на дроті", — сказав Арестович. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін визначився з новою "сакральною датою" у війні проти України. Найближчою датою, до якої російський президент Володимир Путін може спробувати завершити активну фазу війни проти України – 24 грудня.  Таку думку висловив генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун. Зазначимо, раніше військові експерти та аналітики активно обговорювали в мережі та ЗМІ іншу "сакральну дату" 9 травня, до якої Путін хотів завершити "спецоперацію" або приурочити до цієї дати якусь із перемог в Україні. Віктор Ягун вважає, що найближча концептуальна дата у календарі – 24 грудня. Цю дату можна активно використати російськими пропагандистами. Адже 24 грудня 2022 року виповнюється 100-річчя створення СРСР. Не можна виключати, що росіяни намагатимуться до цієї дати об'єднати всі окуповані землі під одним прапором. Можливо, у Москві буде проведено якийсь захід із розмахом, як любить Путін, на який усіх запросять. Експерт зазначив, що на щось концептуальне росіяни можуть наважитися лише у тому випадку, якщо їм вдасться досягти якогось успіху у війні в Україні до 24 грудня.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

14 червня 2022, 22:39

Корумповані лідери-альфонси держав Європи та посіпаки кремля у світі через кремлівський КЕШ до якого вони звикли, як свині до преміксу не можуть УСВІДОМИТИ, що СВІТ стоїть на порозі ЯДЕРНОЇ ВІЙНИ через тупорилих кремлівських гномів котрі махають ядерною булавою, рукою напів живого ЛЕПРЕКОНА з ідеєю полудурка, котрий в цей час міркує, як з собою забрати у світ мертвих половину світу та усіх корумпованих "лідерів" європи та держав світу, котрих він десятиліттями підкуповував, фінансував, інвестував та збагатчував за ГАЗОВІ та НАФТОВІ мільярди євробондів та створив їм ПРОРОСІЙСЬКУ СЕКТУ «ЄВРОСОЮЗ» на перевагу США та АНГЛІЇ, а вони його ЗРАДИЛИ...!!! Але дехто з цих "європ*дарів" держав європи намагаються дзвонити цьому кремлівському ідіоту та про щось домовлятися, оправдовуючись за свої вчинки і за цим ЖАЛЮГІДНИМ НИТТЯ ТА СКАУЧАННЯМ, цих «євро п*дарів альфонсів » СПОСТЕРІГАЄ УВЕСЬ СВІТ ...!!! Це ЗРАДНИКИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО НАРОДУ, які давно вже його продали за кремлівські нафто-газові мільярдні євробонди заради своїх сімейних інтересів дармового збагачення…!!! Ці жалюгідні «європейські АЛЬФОНСИ» цілий час є «занепокоєні» співчуттями та роздумами, перебуваючи у постійній фрустрації «фуфлообіцянок» до проблем УКРАЇНИ уникаючи 100% ЕМБАРГО на газ та нафту та затягують час у поставці важкої зброї, систем ППО, танків, важких систем РСЗВ та гармат, літаків та ракет середньої дальності для повної зупинки агресії рашки та окупації земель України…!!! Лише Велика БРИТАНІЯ та США спроможні прагматично і реально оцінити загрозу ЯДЕРНОЇ ВІЙНИ у світі…!!! ТРЕБА позбавити цього кремлівського троля, часу для роздумів та усяких вигадок, який йому виборює та намагається надати, ці «євро-альфонси» своєю фрустрацією, «фуфлообіцянками» та безрезультатними поїздками в УКРАЇНУ…!!! ЦІ ПИХАТІ ЄВРОАЛЬФОНСИ крадуть час та майбутнє УКРАЇНИ...!!!

Ігор

14 червня 2022, 19:32

Якби Зе-м'ясник виконував свої виборчі обіцянки, а ні прагнув очолити потоки, цієї війни взагалі б не було. Путін би не сподівався, що його радо зустріне народ України який має порядного президента. Який проводить обіцяні реформи, боротьбу з корупцією та олігархами.


Новини