Главная Новости Общество Война с Россией "Цирк на дроте": Арестович о предоставлении Украине статуса кандидата в ЕС
commentss НОВОСТИ Все новости

"Цирк на дроте": Арестович о предоставлении Украине статуса кандидата в ЕС

Для вступления Украины в Европейский союз могут понадобиться десятки лет

14 июня 2022, 20:07 comments1175
Поделитесь публикацией:

Чтобы Украина попала в Европейский союз, ей может понадобиться более десяти лет. Но если бы нашу страну взяли сразу в ЕС. Это помогло бы остановить агрессию России и войну, заявил советник Офиса президента Алексей Арестович во время разговора с российским правозащитником и журналистом Марком Фейгиным.

 "Цирк на дроте": Арестович о предоставлении Украине статуса кандидата в ЕС

Алексей Арестович (фото из открытых источников)

"Нам могут для этого понадобиться десятки лет или годы. Войну могло бы остановить членство Украины в ЕС. А не статус кандидата. Сколько времени Турция является кандидатом на членство в ЕС? Это цирк на дроте", — сказал Арестович.

Напомним, что "Комментарии" информировали о том, что Путин определился с новой "сакральной датой" в войне против Украины. В ближайшую дату, к которой российский президент Владимир Путин может попытаться завершить активную фазу войны против Украины – 24 декабря. Такое мнение высказал генерал-майор запаса СБУ Виктор Ягун. Ранее военные эксперты и аналитики активно обсуждали в сети и СМИ другую "сакральную дату" 9 мая, к которой Путин хотел завершить "спецоперацию" или приурочить к этой дате какую-то из побед в Украине. Виктор Ягун считает, что ближайшая концептуальная дата в календаре – 24 декабря. Эту дату можно использовать российскими пропагандистами. Ведь 24 декабря 2022 исполняется 100-летие создания СССР. Нельзя исключать, что россияне будут пытаться объединить все оккупированные земли под одним флагом. Возможно, в Москве будет проведено какое-то мероприятие с размахом, как любит Путин, на который всех пригласят. Эксперт отметил, что на что-то концептуальное россияне могут решиться только в том случае, если им удастся добиться какого-либо успеха в войне в Украине до 24 декабря.




Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
Источник: https://youtu.be/e8UIbBk0kl8
comments

Обсуждения

Поделитесь своим мнением!

Влад

14 июня 2022, 22:39

Корумповані лідери-альфонси держав Європи та посіпаки кремля у світі через кремлівський КЕШ до якого вони звикли, як свині до преміксу не можуть УСВІДОМИТИ, що СВІТ стоїть на порозі ЯДЕРНОЇ ВІЙНИ через тупорилих кремлівських гномів котрі махають ядерною булавою, рукою напів живого ЛЕПРЕКОНА з ідеєю полудурка, котрий в цей час міркує, як з собою забрати у світ мертвих половину світу та усіх корумпованих "лідерів" європи та держав світу, котрих він десятиліттями підкуповував, фінансував, інвестував та збагатчував за ГАЗОВІ та НАФТОВІ мільярди євробондів та створив їм ПРОРОСІЙСЬКУ СЕКТУ «ЄВРОСОЮЗ» на перевагу США та АНГЛІЇ, а вони його ЗРАДИЛИ...!!! Але дехто з цих "європ*дарів" держав європи намагаються дзвонити цьому кремлівському ідіоту та про щось домовлятися, оправдовуючись за свої вчинки і за цим ЖАЛЮГІДНИМ НИТТЯ ТА СКАУЧАННЯМ, цих «євро п*дарів альфонсів » СПОСТЕРІГАЄ УВЕСЬ СВІТ ...!!! Це ЗРАДНИКИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО НАРОДУ, які давно вже його продали за кремлівські нафто-газові мільярдні євробонди заради своїх сімейних інтересів дармового збагачення…!!! Ці жалюгідні «європейські АЛЬФОНСИ» цілий час є «занепокоєні» співчуттями та роздумами, перебуваючи у постійній фрустрації «фуфлообіцянок» до проблем УКРАЇНИ уникаючи 100% ЕМБАРГО на газ та нафту та затягують час у поставці важкої зброї, систем ППО, танків, важких систем РСЗВ та гармат, літаків та ракет середньої дальності для повної зупинки агресії рашки та окупації земель України…!!! Лише Велика БРИТАНІЯ та США спроможні прагматично і реально оцінити загрозу ЯДЕРНОЇ ВІЙНИ у світі…!!! ТРЕБА позбавити цього кремлівського троля, часу для роздумів та усяких вигадок, який йому виборює та намагається надати, ці «євро-альфонси» своєю фрустрацією, «фуфлообіцянками» та безрезультатними поїздками в УКРАЇНУ…!!! ЦІ ПИХАТІ ЄВРОАЛЬФОНСИ крадуть час та майбутнє УКРАЇНИ...!!!

Ігор

14 июня 2022, 19:32

Якби Зе-м'ясник виконував свої виборчі обіцянки, а ні прагнув очолити потоки, цієї війни взагалі б не було. Путін би не сподівався, що його радо зустріне народ України який має порядного президента. Який проводить обіцяні реформи, боротьбу з корупцією та олігархами.


Новости