Головна Новини Суспільство Війна з Росією З новими силами в наступ: росіяни підтягують резерви під Вовчанськом
commentss НОВИНИ Всі новини

З новими силами в наступ: росіяни підтягують резерви під Вовчанськом

Росіяни не припиняють обстрілювати міста України і таким чином тероризують мирне населення.

6 червня 2024, 21:15
Поділіться публікацією:

Військовий  відділення розвідки бригади "Рубіж" НГУ Віталій Литвин повідомляє, що  на Харківщині  російські військові  підтягнули  резерви та перегруповуються, аби знову штурмувати Липці та Вовчанськ.

З новими силами в наступ: росіяни підтягують резерви під Вовчанськом

Бої за Вовчанськ (фото з відкритих джерел)

"Наразі на Харківському напрямку вони здійснюють перегрупування військ. Заводять додаткові резерви, щоб поновити потужності штурмових дій — не тільки на напрямку Липців, але й в напрямку Вовчанська. На Харківському напрямку російські окупаційні війська перегруповуються і залучають додаткові резерви. Окупанти планують з новою потужністю поновити штурмові дії на напрямку Липців", -  повідомив офіцер під час  ефіру  телемарафону.

Російська   армія не припиняє обстрілювати українські міста  і  саме так тероризує  мирне населення. Така саме ситуація в  Харківській області, повідомив  керівник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Як він продовжив, тільки 3 червня  ворог скинув  30 авіабомб на населені пункти Харківщини, в результаті бомбардувань  постраждали  і  отримали різні  руйнування приватні  будівлі. І далі ворог продовжує знищувати об’єкти  цивільної  інфраструктури.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співробітники ТЦК можуть застосовувати силуНасправді представники ТЦК можуть застосовувати силу, і навіть вдаватись до примусових заходів у випадках, коли громадяни відмовляються виконувати законні вимоги щодо мобілізації, заявив народний депутат заступник голови парламентського комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції Руслан Горбенко. 

За його словами, такій дії можуть бути обґрунтовані, коли мова йде про затримання осіб, які самовільно залишили військову частину або місце служби.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини