Головна Новини Суспільство Війна з Росією З Маріуполя почали вивозити сім'ї військових Росії: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

З Маріуполя почали вивозити сім'ї військових Росії: що сталося

З узбережжя окупованого Маріуполя вивезли родини російських військових після вибухів на аеродромі у Криму

12 серпня 2022, 15:30 comments1543
Поділіться публікацією:

Вибухи в анексованому Криму серйозно стурбували російських військових. Саме тому з узбережжя тимчасово окупованого Маріуполя російські окупанти вивезли сім'ї. До того, як сталися вибухи на аеродромі в Криму, росіяни мали впевненість у відносній безпеці. Тепер її нема. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

З Маріуполя почали вивозити сім'ї військових Росії: що сталося

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Всі сім'ї військових окупантів після кримської "бавовни" терміново залишили узбережжя від с. Мелекіно у с. Б. Коса. Страх панує серед колаборантів та верхівки маріупольських окупантів", – зазначив Петро Андрющенко.

Всерйоз стурбувався і гауляйтер Костянтин Іващенко, призначений Москвою "мером" Маріуполя. Раніше у нього було 4 охоронці. Але після того, як пролунали вибухи у Криму, до нього вже представили 7 охоронців.

Читайте також на порталі "Коментарі" – під час свого традиційного звернення президент Зеленський закликав представників державної та місцевої влади, військової сфери та інших осіб давати менше конкретних деталей. Він також наголосив, що Росія знову пробила дно у світовій історії тероризму, використовуючи Запорізьку атомну електростанцію (ЗАЕС) в Енергодарі як засіб маніпулювання. І розповів про новий контакт голови ОП Андрія Єрмака, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, радника президента США з національної безпеки Джейка Саллівана та голову Об'єднаного комітету начальників штабів США Марка Міллі. Зміст зустрічі назвав "позитивним", але озвучувати деталі не став. Як оцінюєте тези, що прозвучали в даній заяві? Як змінилися звернення президента за 170 днів відкритого російського вторгнення? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи припиниться ядерний шантаж з боку Росії після засідання ООН – чому право вето РФ у Раді безпеки незаконне.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини