Головна Новини Суспільство Війна з Росією З Кримським мостом не все гаразд: подробиці від ВМС України
commentss НОВИНИ Всі новини

З Кримським мостом не все гаразд: подробиці від ВМС України

Окупанти переживають за подальшу долю цього об'єкту – у море вигнали все, що є у прикордонних військах ФСБ Росії

15 серпня 2023, 09:35 comments1007
Поділіться публікацією:

Незаконно збудований країною-агресором Кримський міст після ударів продовжує працювати, але неповноцінно. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив офіційний представник Військово-Морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук.

З Кримським мостом не все гаразд: подробиці від ВМС України

Кримський міст. Фото: із відкритих джерел

Спікер зазначив, що росіяни зараз кидають більше сили для охорони цього об'єкта. Намагаються всіма способами уникнути повторних атак.

"Вони настільки зараз переживають за подальшу долю цієї незаконної прибудови, що фактично вигнали в море все наявне, що у них є у прикордонних військах ФСБ Росії. Там до цього зазвичай чергувала одна-три одиниці прикордонників. Зараз їх не менше 10 буває. Сьогодні було шість-сім одиниць. Це у сенсі сім кораблів, шість катерів. Сумарно 13-15 одиниць", – розповів Плетенчук.

За його словами, автомобільна частина мосту зараз працює в реверсному режимі через пошкодження, які на ньому сталися. У той же час залізнична частина об'єкта працює в "менш-менш штатному режимі".

"Але сказати, що він повноцінно працює, ми не можемо", – підсумував представник ВМС.

Читайте також на порталі "Коментарі" — атака українських морських дронів на Новоросійськ завершилася дуже ефектно та ефективно. Стало відомо, що внаслідок цієї спецоперації СБУ у новоросійській бухті пошкоджено великий десантний корабель "Оленегорский горняк". А спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попередила, що вибухи, подібні до тих, що сталися у Феодосії (куди дісталися вже БПЛА і де росіяни розмістили величезне нафтосховище, яке використовується для заправки Чорноморського флоту РФ), можуть повторитися. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини