Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ювілейна Чорнобаївка: ЗСУ завдали потужного удару по армії окупантів - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ювілейна Чорнобаївка: ЗСУ завдали потужного удару по армії окупантів - подробиці

ЗСУ завдали потужного удару по окупантам у Чорнобаївці

7 липня 2022, 16:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують завдавати ударів по окупантам. Про це повідомив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Ювілейна Чорнобаївка: ЗСУ завдали потужного удару по армії окупантів - подробиці

ЗСУ

Так, за даними Арестовича, сьогодні вдень (7 липня) зі скупчення техніки російських загарбників у Чорнобаївці було завдано чергового удару.

" Знаю, знаю, воно вже не так, як раніше, але ювілейний раз незручно промовчати. Чорнобаївка, 25-й", — пише Арестович.

Зазначається, що горіння та детонація боєприпасів продовжується вже протягом години.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що візит російської делегації на саміт країн G20: якою буде реакція учасників та що запропонує РФ. Експерти пояснили, чого очікувати від російської делегації на саміті та які будуть результати. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що до Медведєва приставили психіатра: що сталося із кремлівським пропагандистом. Невдала спроба суїциду, яку нібито намагався здійснити Дмитро Медведєв, спричинила сумні наслідки. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що   армія окупантів посилюється і може піти у наступ на Запоріжжі: подробиці. Ганна Маляр розповіла про ситуацію на Запорізькому напрямку.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що чомусь Джонсон раптово йде у відставку – що чекає на Україну після його відходу. Причини відставки британського прем'єра не пов'язані з війною Росії проти України, відставка Джонсона – внутрішньополітичний процес Великої Британії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини