Головна Новини Суспільство Війна з Росією Йдуть танкові полки: РФ вибрала новий напрямок для штурму
commentss НОВИНИ Всі новини

Йдуть танкові полки: РФ вибрала новий напрямок для штурму

Війська РФ намагаються активно штурмувати по всій лінії фронту, розповів Олександр Штупун

15 січня 2024, 21:40 comments10330
Поділіться публікацією:

Незважаючи на  колосальні втрати, загарбники РФ  і далі мають намір  взяти в кільце  і захопити місто  Авдіївку  на Донеччині,  повідомив очільник  Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

Йдуть танкові полки: РФ вибрала новий напрямок для штурму

РФ намагається оточити і захопити Авдіївку (фото із відкритих джерел)

Як  сказав посадовець під час  ефіру  інформаційного телемарафону,   тільки в  грудні  на Авдіївському напрямку  загарбники  втратили   більше 100 одиниць броньованої техніки, але є  інформація  про  стягування  росіянами чергового танкового полку до району  Макіївки.

Барабаш  нагадує, що Макіївка від Авдіївки з проїздом через  Ясинувату знаходиться на відстані 40-45 км і для танкової  колони  проїхати цей  шлях  можливо  максимум за півдня.

Далі  він  розповів, що  тепер на Авдіївському напрямку українські військові  знищують самі сучасні російські танки РФ Т-90 "Прорив". Жива сила теж  не  проблема для  РФ – на Авдіївському напрямку  знаходиться   майже 40 тисяч окупантів.

Віталій Барабаш  додав, що ворожі штурми здійснюються кожного дня і майже  на протязі доби –  загарбники штурмують не групами про  40 осіб, як раніше, а до 10 солдатів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російські артилеристи проклинають допомогу від союзникаЧерез інтенсивність війни в Україні, Кремль намагається знайти зброю у своїх союзників, зокрема у Північній Кореї. Таким чином Росія посилює економічну та військову співпрацю з Кім Чен Ином, однак військові РФ скаржаться на таку зброю від північнокорейського союзника.

Росіяни користуються підтримкою своїх підсанкційних союзників практично від початку повномасштабного вторгнення. Іран прийшов один з перших на допомогу Кремлю та поставив безпілотники Shahed 136. А нещодавно було зафіксовано використання росіянами артилерійських снарядів, які були виготовлені у Північній Кореї.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини