Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські артилеристи проклинають допомогу від союзника: "абсолютне лайно"
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські артилеристи проклинають допомогу від союзника: "абсолютне лайно"

Російські військові скаржаться на зброю, яку Міноборони Росії закупило у Північній Кореї для війни в Україні.

15 січня 2024, 16:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Через інтенсивність війни в Україні, Кремль намагається знайти зброю у своїх союзників, зокрема у Північній Кореї. Таким чином Росія посилює економічну та військову співпрацю з Кім Чен Ином, однак військові РФ скаржаться на таку зброю від північнокорейського союзника. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Moscow Times.

Російські артилеристи проклинають допомогу від союзника: "абсолютне лайно"

Російські військові незадоволенні боєприпасами з Північної Кореї. Фото з відкритих джерел

Росіяни користуються підтримкою своїх підсанкційних союзників практично від початку повномасштабного вторгнення. Іран прийшов один з перших на допомогу Кремлю та поставив безпілотники Shahed 136. А нещодавно було зафіксовано використання росіянами артилерійських снарядів, які були виготовлені у Північній Кореї.

Російські військові про іранські снаряди відгукуються "непогано", а ось північнокорейські боєприпаси вони "проклинають".

"Що стосується північнокорейських реактивних снарядів, то летять вони, за словами артилеристів, які працюють зі мною, чи не вдвічі менше за дальністю, ніж, наприклад, наші", — скаржиться росіянин.

Інші наближені до російських військових вказують, що іранські снаряди залишають багато кіптяви, яку необхідно чистити, тоді як снаряди з КНДР рідко влучають у ціль, адже кількість пороху в гільзах зазвичай менша ніж потрібно, крім того, він поганої якості.

"Абсолютне лайно. Якщо снаряд долетів і розірвався, то всі співають хвалебні пісні керівнику Кіму. Якщо снаряд не долетів і впав на голову нашій піхоті — подякуйте напівголодним корейським підліткам, які зібрали його за миску рису", — зазначає один з російських військкорів.

За словами росіян, не слід очікувати, що співпраця Росії та КНДР зможе створити високотехнологічне озброєння для війни проти України, адже "вони ж не в змозі зібрати простенький снаряд для гармати".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські солдати грабують один одного, а Міноборони РФ видає їм лише мішки для трупів.

Також "Коментарі" писали, що росіяни скиглять через знищений рідкісний літак А-50.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини