Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські солдати грабують один одного: армія РФ видає мішки для трупів
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські солдати грабують один одного: армія РФ видає мішки для трупів

Через низький рівень життя в Росії росіяни погоджуються йти в армію РФ і воювати в Україні. Однак, виявляється, що Росія забезпечує свою армію лише мішками для трупів.

14 січня 2024, 15:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська армія настільки погано оснащена, що солдати РФ починають красти один в одного різні речі. Про кілька подібних випадків розповіла дружина російського окупанта. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Радіо Свобода".

Російські солдати грабують один одного: армія РФ видає мішки для трупів

Російські окупанти. Фото з відкритих джерел

Жінка, на ім'я Тетяна, розповіла, що її чоловік Сергій спокусився привабливою зарплатою та пішов на війну в Україну. Однак умови, які пропонує друга армія світу виявились шокуючими для окупанта. Тетяна пояснила, що їм дали якийсь одяг, який швидко зіпсувався, тому її чоловік на першому завданні спав у мішку для трупів.

"Коли їх вивезли на перше завдання, навіть лопат не мали. Просто висадили в чистому полі, і роби, що хочеш. Так мій чоловік у трупному пакеті спав. Заліз у спальний мішок, який з дому привіз, у ньому заліз у мішок для трупів, застебнувся, трубочку в рота вставив і в щілинку висунув, щоб було чим дихати. Їм нічого там не видають. Ні рукавичок, ні теплої білизни, ні амуніції. Лопат, ось, навіть не дали. А трупні пакети дали", – розповідає Тетяна.

За словами дружини окупанта, вони розраховували на велику зарплату в армії, адже інша робота у Росії малооплачувана. Але з’ясувалось, що значна частина місячних доходів йде на цивільний одяг та інші особисті предмети. Через таку ситуацію, за словами росіянки окупанти "грабують власних товаришів".

"В одного хлопця вкрали теплі рукавички. Ще один, коли був на завданні, загубив рюкзак із новим теплим костюмом. З бою повернувся живий, а рюкзака нема. Він запитує, де він, і йому кажуть, що згоріло", — розповіла жінка про крадіжки в армії РФ.

Жінка додала, що її чоловіка також пограбували — вкрали бритву. Крім того, існує багато випадків, коли мобілізованих росіян грабують у потягах або в частинах. Жінка розповіла, що вона та інші намагались привернути увагу до умов, з якими стикаються росіяни на передовій. Однак більшість з жінок бояться, що їх чоловіків за це покарають.

"Деякі жінки вважають, що ми повинні бити в усі дзвони, а інші просять нас нічого не писати. Мовляв, якщо будуть якісь претензії, їхні ж командири їх розстріляють і спишуть на втрати", — пояснила дружина окупанта.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін вдався до несподіваного кроку, щоб збільшити чисельність армії РФ в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Росія витрачатиме мільярди рублів щодня. Що хоче компенсувати Путін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

14 січня 2024, 15:17

Еще остались дебилы, что верят в такую лапшу?))) Меняте свой бред на что то новое!А то слишком скудоумный бред!


Новини