Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Йде піхота з автоматами". У ЗСУ розповіли про штурми росіян на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

"Йде піхота з автоматами". У ЗСУ розповіли про штурми росіян на Харківщині

Росіяни посилають в бій піхоту зі стрілецькою зброєю

19 липня 2024, 23:40
Поділіться публікацією:

На Харківському напрямку російські загарбники здійснюють штурмові дії в основному за рахунок стрілецьких батальйонів, розповів заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

"Йде піхота з автоматами". У ЗСУ розповіли про штурми росіян на Харківщині

РФ продовжує наступати на Харківщині. Фото з відкритих джерел

"Основне поповнення російської армії на Харківщині зараз відбувається за рахунок стрілецьких батальйонів. Це просто піхота, якій час від часу ставлять штурмові задачі", — повідомив Максим Жорін.

Військовослужбовець розповів, що російському підрозділу передають батальйон піхотинців, яких по черзі хвилями відправляють на штурмові завдання.

"Головне завдання російських піхотинців – хоч комусь добігти до певних позицій та сидіти там, поки ще хтось не прибіжить", — зазначив офіцер ЗСУ.

За словами майора ЗСУ, відповідна тактика росіян спрацювала на деяких ділянках фронту через велику кількість людей та інтенсивність штурмових дій.

"Однак більша частина цієї піхоти була знищена. В тому числі, великий відсоток втрат росіяни мають через заборону на надання медичної допомоги, щоби не відволікалися від основних завдань", — додав військовослужбовець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наступ російських загарбників у Харківській області обернувся для них величезними втратами. Окупанти змушені виводити на відновлення цілі дивізії. Заступник командира Третьої штурмової бригади, майор Збройних сил України Максим Жорін підтвердив, що скиглення російських загарбників про втрати на Харківському напрямку – не випадкові, оскільки окупанти справді понесли на цьому напрямку величезні втрати на рівні дивізій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини