Головна Новини Суспільство Війна з Росією Втрати на рівні дивізій: у ЗСУ розповіли про розгром росіян на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Втрати на рівні дивізій: у ЗСУ розповіли про розгром росіян на Харківщині

Втрати росіян на Харківщині складають на рівні дивізій

16 липня 2024, 21:23
Поділіться публікацією:

Наступ російських загарбників у Харківській області обернувся для них величезними втратами. Окупанти змушені виводити на відновлення цілі дивізії.

Втрати на рівні дивізій: у ЗСУ розповіли про розгром росіян на Харківщині

Наступ РФ продовжується. Фото з відкритих джерел

Заступник командира Третьої штурмової бригади, майор Збройних сил України Максим Жорін підтвердив, що скиглення російських загарбників про втрати на Харківському напрямку – не випадкові, оскільки окупанти справді понесли на цьому напрямку величезні втрати на рівні дивізій.

"Деякі дивізії росіянам зараз взагалі доводиться виводити та замінювати. Задуми прорватись на Харківщині з двох сторін наразі Росії не дуже вдалися", — написав у соцмережі Максим Жорін.

При цьому військовослужбовець зауважив, що втрати росіян та провал їхнього наступу не означає, що зараз ситуація на Харківщині повністю стабілізувалася.

"Звісно, мова не йде про те, що вже все спокійно. Це лише чергова партія росіян, за якою будуть нові — і люди, і техніка, і спроби проривів", — відзначив офіцер ЗСУ.

Військовий додав, що ворог намагається постійно тиснути, проводячи локальні штурми та замінюючи розбиті підрозділи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські розробники впроваджують інновації для створення армії роботів, яка здатна знищувати російських окупантів і рятувати поранених бійців ЗСУ та мирних жителів, повідомляє Associated Press. За даними журналістів, близько 250 стартапів в Україні працюють над створенням "машин-вбивць" у секретних місцях, які часто нагадують сільські автомайстерні. Серед них команда стартапу під керівництвом підприємця Андрія Денисенка. Їхні працівники здатні за чотири дні зібрати безпілотний наземний транспортний засіб "Одіссей" у звичайному сараї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини