Головна Новини Суспільство Війна з Росією Янукович знищив цей рід військ: Сирський звернувся до фахівців, які активно діють на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Янукович знищив цей рід військ: Сирський звернувся до фахівців, які активно діють на фронті

Сьогодні день фахівців радіоелектронної боротьби, ці фахівці активно наближають перемогу України

12 вересня 2024, 09:25
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський привітав фахівців радіоелектронної боротьби із професійним святом. Він підкреслив, що саме підрозділи РЕБ є невидимим щитом нашої нації. Від початку широкомасштабного вторгнення саме фахівці РЕБ ведуть запеклу боротьбу з ворогом.

Янукович знищив цей рід військ: Сирський звернувся до фахівців, які активно діють на фронті

Олександр Сирський

"Робота спеціалістів радіоелектронної боротьби – це не просто служба, це мистецтво війни нового покоління. Ви ламаєте ворожі комунікації, паралізуєте їхні системи управління. Завдяки вашим вмілим діям російські окупанти втрачають можливість ефективно застосовувати авіацію та високоточну зброю, своєчасно реагувати на зміни обстановки на полі бою та вести брехливу пропаганду на тимчасово окупованих територіях", — відзначив Сирський.

Також він висловив шану тим фахівцям, які віддали життя за Україну.

В свою чергу військовий Віктор Таран відзначив, що свого часу у 2012 році Віктор Янукович ухвалив рішення фактично знищити цей рід військ. За його словами, почалося масове скорочення військових та різання на метал наших засобів РЕБ.

"Як наслідок у 2014 ми починали війну фактично без сил РЕБ.  Відродження цього роду військ розпочалося у 2015. І зараз це потужний електронний щит держави і надійний зв'язок для ЗСУ", — відзначив Таран.

За його словами, саме завдяки фахівцям РЕБ у ворожого командира зникає радіозв’язок, його дрон збивається з курсу, а крилата ракета не досягає цілі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що робота РЕБ в Україні стала набагато ефективнішою. Ворожі дрони не долітають до цілей. Втім ворог заявив, що нібито навився виготовляти дрони, які можуть обдурювати системи РЕБ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини