Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ялі: Зеленський хоче звільнити Залужного, щоб до виборів «збити» його рейтинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Ялі: Зеленський хоче звільнити Залужного, щоб до виборів «збити» його рейтинг

Президент Володимир Зеленський хоче звільнити Залужного, щоб знищити до виборів його високий рейтинг за допомогою антипіару, про це у Фейсбуці написав політолог Максим Ялі, передає портал «Коментарі»

7 лютого 2024, 12:38
Поділіться публікацією:

Ні для кого не секрет, що Володимир Зеленський хоче звільнити Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, і в принципі, він має на це право, вважає Максим Ялі.

Ялі: Зеленський хоче звільнити Залужного, щоб до виборів «збити» його рейтинг

Президент таки хоче звільнити Залужного

На його думку, Зеленський хоче усунути потенційного конкурента на майбутніх виборах.

"Логіка Зеленського зрозуміла: якщо прибирати, то зараз, щоби пройшло достатньо часу до виборів для того, щоб надати забуттю Залужного і знищити його високий (на даний момент) рейтинг за допомогою антипіару", — каже
Ялі.

За його словами, таке кадрове рішення президенту важливо провести доти, доки немає питань до його легітимності. Навіть у опонентів, які обов'язково будуть піддавати сумніву його рішення після того, як закінчиться офіційний термін його президентських повноважень.

При цьому Ялі вважає, що відставка Залужного не призведе до прориву лінії оборони і будь-яких катастрофічних наслідків на фронті в перспективі.

"Набагато гірше для підтримки морального духу ЗСУ тривала невідомість",
— додав політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що, на думку радника глави Офісу президента Михайла Подоляка, президент Володимир Зеленський відповідає за все, що відбувається в країні. За його словами, він як Верховний головнокомандувач також відповідає за ситуацію на фронті. Подоляк каже, що президента не влаштовує те, що на фронті зараз стагнується.

Як повідомляв портал "Коментарі", політолог Володимир Горбач вважає, що суспільство негативно сприйме відставку Залужного. На його думку, згладити такий негатив може хіба що звільнення глави Офісу президента Андрія Єрмака.

Крім того, портал "Коментарі" повідомляв, що, за інформацією нардепа Олексія Гончаренка, разом із Залужним хочуть звільнити всіх його заступників.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини