Головна Новини Суспільство Війна з Росією Яку максимальну кількість військових Путін може перекинути в Україну: у розвідці відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку максимальну кількість військових Путін може перекинути в Україну: у розвідці відповіли

РФ може дозволити собі не більше ніж 350 тис. військових в Україні

2 вересня 2022, 17:00 comments1064
Поділіться публікацією:

Як виявилося, у "другій армії світу" є величезна проблема з людським ресурсом і сьогодні Путін не може перекинути в Україну більш ніж 300-350 тисяч воїнів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє сайт ГУР, з посиланням на заяву представника ГУР Міноборони Вадима Скібіцького під час загальнонаціонального телемарафону.

Яку максимальну кількість військових Путін може перекинути в Україну: у розвідці відповіли

Російські військові. Фото: ГУР

Вадим Скібіцький зазначив, що багато підрозділів у російській армії зайняті тим, що виконують функції з охорони та оборони об'єктів на території Росії. Інші підрозділи займається тим самим, але за межами Росії. Крім того, велике угруповання Росії сконцентровано у Сирії. Москва має дуже велику мережу військових баз на території колишнього СРСР – у тій же Вірменії, Таджикистані, Нагірному Карабаху, Казахстані. Саме тому межа Росії – це 300-350 тисяч військових, які можуть бути перекинуті на війну до України.

Скібіцький додав, що навесні керівництво Росії прийняло рішення перекидати на війну лише контрактників, але охочих вирушати заробляти на війні в Україні виявилося менше, ніж очікувалося. Особливо після того, як збільшилася кількість "200-х" і "300-х" окупантів, які почали прибувати до Росії, відвоювавшись в Україні.                                                                                             

Читайте також на порталі "Коментарі" — Макрон та Шольц хочуть діалогу з Путіним: чи є шанс на переговори та припинення війни. Експерти детально розібрали ситуацію для нашого видання.

Також "Коментарі" писали – чому візит місії МАГАТЕ на ЗАЕС не допоможе вибити росіян – чи обґрунтована критика Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexx

2 вересня 2022, 19:03

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини