Головна Новини Суспільство Війна з Росією Якщо Росія переможе. Штурмовик ГУР ошелешив страшним прогнозом
commentss НОВИНИ Всі новини

Якщо Росія переможе. Штурмовик ГУР ошелешив страшним прогнозом

Поточний 2024 рік буде важким для Сил оборони, і, ймовірно, не принесе військовим значних здобутків на полі бою, про це в інтерв’ю ТСН сказав штурмовик спецпідрозділу Головного управління розвідки України на позивний "Кавалер"

4 березня 2024, 12:24 comments10127
Поділіться публікацією:

За словами штурмовика, кожен має налаштуватися на те, що війна не буде легшою, треба боротися з окупантами. Він підкреслив, треба розуміти, або Сили оборони звільнять всі території, або Україна просто зникне.

Якщо Росія переможе. Штурмовик ГУР ошелешив страшним прогнозом

Війна в Україні

При цьому "Кавалер" розповів про наслідки найгіршого сценарію для України, а саме: програш у війні з Росією. За його словами, в цьому разі буде дуже багато важких змін, і це не тільки умовна заміна валюти з гривні на рубль.

Як підкреслив штурмовик, варто пригадати історію, яка свідчить, що росіяни не зупиняються на тому, щоби просто змінити владу на більш лояльну до себе. За його словами, варто пам’ятати, що росіяни завжди намагалися знищити поневолені народи. Окрім того, вони розселяли такі народи, адже їм не вигідно, щоби на окупованих територіях жили люди, об’єднані однією ідеєю, які в перспективі можуть повстати проти поневолювачів.

"Тому я гадаю, що при такому поганому розкладі почнуться масові репресії, розселення нашого народу і заселення сюди інших якихось народів, яких в Російській Федерації вистачає",
— розповів штурмовик ГУР.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що зараз ситуація на фронті дуже складна. Після захоплення Авдіївки окупанти не пішли на оперативну паузу, а вирішили наступати на всій лінії фронту. Після Авдіївки ЗСУ змушені були відступити ще з кількох сіл.

Як відзначають військові, на авдіїївському напрямку ворог проводить штурм за штурмом і використовує все наявне у нього озброєння. Як кажуть штурмовики, зараз на фронті на голови українських військових летить все, крім ядерки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини