Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація на Авдіївському напрямку: На голови військових летить все, крім ядерки
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація на Авдіївському напрямку: На голови військових летить все, крім ядерки

На Авдіївському напрямку російські загарбники обстрілюють Сили оборони всім, чим мають. Про це повідомив ТСН командир батальйону ударних безпілотників 92-ї окремої штурмової бригади Юрій Федоренко

2 березня 2024, 22:35
Поділіться публікацією:

Під час намагань наступати на Авдіївському напрямку, російські окупанти використовують різноманітну тактику і віддають перевагу всім засобам, які мають у своєму розпорядженні, повідомив Федоренко.

Ситуація на Авдіївському напрямку: На голови військових летить все, крім ядерки

Бої на Донбасі

За його словами, минулого тижня противник вирішив піти на штурм використовуючи броньовану техніку та утворюючи колони, схожі на ті, що були на Авдіївці. Як результат, підкреслив військовий, Сили оборони знищили 22 одиниці бронетехніки противника. Тобто ворог не досяг жодного успіху. При цьому українські підрозділи не мали втрат.

Після цього, за його словами, ворог пішов на  зміну тактики з використанням невеликих груп, які намагалися проводити ударно-штурмові операції за підтримки артилерійських засобів.

Так, підкреслив Федоренко, зараз противник використовує змішану тактику, проте це не головне. Основне, що мають розуміти українці, каже він, це те, що ворог використовує все, що має в своєму розпорядженні і навіть те, що не має, за винятком ядерної зброї.

Тим не менш, підкреслив Федоренко, завдяки об'єднаній роботі Сил оборони, українські захисники продемонстрували достатньо непоганий результат в утриманні своїх позицій.

Штурмовик висловив сподівання, що незабаром буде завершено будівництво другої лінії оборони , і вона зможе суттєво допомогти у зупиненні ворога в намаганнях просунутися далі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що на думку західних журналістів, росіянам вдалося після Авдіївки захопити ще кілька сіл тому, що Україна погано облаштувала оборонні рубежі. Вони відзначають, що минулого року Україна не займалася цим питанням, оскільки цілком і повністю зосередилася на проведенні контрнаступу, який не мав зрештою успіху.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини